Rævesauce, dildsauce, dildsovs eller dilddressing. Kært barn har mange navne. Dette er en lækker og nem opskrift på hjemmelavet dildsauce til laks.
Røget laks og gravad laks er klassikere på frokostbordet og til forret. Det er utroligt lækkert. Når man serverer et lækkert stykke laks eller ørred, så skal tilbehøret selvfølgelig være i orden.
Mangler du inspiration til forretten.
Denne rævesauce er både sød og har lidt bid fra sennepen. Den er meget bedre end nogen dilddressing du kan købe.
Hvis du kan lide vores opskrifter så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Velbekomme.
Ingredienser
- 4 tsk sennep - dijon
- 1 spsk brun farin
- 2 spsk æblecidereddike - eller anden lys eddike
- 1 dl olivenolie
- 1 håndfuld dild - frisk
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
Sådan gør du
- Sennep, brun farin og æblecidereddike røres godt sammen i en skål.
- Olivenolie tilsættes lidt ad gangen. Der skal piskes grundtigt med et piskeris undervejs, for at undgå at det skiller.
- Tilsæt fint hakket dild og rør rundt.
- Smag til med salt og peber.
Tips og noter
- Du kan sagtens bruge tørret dild istedet for frisk dild. Det vil give en lidt kraftigere dildsmag, da tørret dild smager lidt kraftigere.
- Du kan med fordel lave denne sauce dagen i forvejen og stille den i køleskabet. Den har meget godt af at trække lidt inden man spiser den.
- Hvis du kan lide vores opskrifter, så tilmeld dig vores. nyhedsbrev. Vi lægger nye opskrifter ud hver uge.
0 kommentarer