Hej og velkommen her kan du læse om sydhavnsbloggen

Sydhavnsbloggen er vores lille hobbyprojekt. Vi er en lille familie i Københavns Sydhavn. Vi elsker at bruge tid sammen som familie og i 2021 var vi meget hjemme pga. Covid-19 ligesom mange andre i Danmark og i resten af verden.

Mange af de fritidsaktiviteter som vi normalt beskæftigede os med og var involveret i kunne lige pludselig ikke lade sig gøre. Vi fik mere tid i vores lille lejlighed. Vi startede med at se nogle serier på diverse streaming tjenester og spille lidt spil. Vi tog på nogle gåture i naturen og et par fisketure blev det også til. Det var bare som at vi manglede et fælles projekt vi kunne kaste os over.

Vi begyndte at lave mad, udvikle opskrifter og tage billeder af vores kreationer. Nu har vi så besluttet at dele det med dig og med resten áf Danmark. Vi håber, at I vil tage godt imod det og at I vil bruge Sydhavnsbloggen som inspiration til jeres eget madeventyr.

Alle opskrifter er lavet med fokus på velsmag og gode råvarer. Vi elsker at lave mad og bruge tid sammen i køkkenet. Vi. håber at det skinner igennem på hjemmesiden. Savner du inspiration til aftensmaden, så er du kommet til det rigtige sted.

Der er masser af opskrifter lavet med kærlighed og gode råvarer. Vi håber, at du finder hvad du søger. Vi elsker mad og elsker at dele vores erfaringer og opskrifter med alle.

Hilsen

Louise, David og Villads

Sociale medier:

Hvis du kan lide vores blog og vores opskrifter, så ville det betyder meget, hvis du ville overveje at følge os på facebook eller på Instagram. Du finder links her på siden. Det ville også betyde meget hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbreve ud 1-4 gange om måneden.