Giv din stemme.

4.7 fra 3 stemmer

Quinoa madpakkesalat er en farverig og velsmagende ret, der er perfekt til at tage med på farten eller nyde som en let frokost derhjemme. Denne næringsrige salat er fyldt med sunde ingredienser og smagsoplevelser, der vil glæde dine smagsløg.

Quinoa madpakkesalat er ikke kun velsmagende, men også utrolig sund. Quinoa er en fuldkornsgrøntsag, der er rig på fibre, proteiner og antioxidanter, mens salat og grøntsager tilføjer masser af vitaminer og mineraler til retten.

Denne alsidige salat kan tilpasses efter din smag og præferencer ved at tilføje dine foretrukne grøntsager og krydderier. Du kan også tilføje rester af kogt kylling, tofu eller fetaost for ekstra smag og protein.

Prøv vores opskrift på “Quinoa Madpakkesalat” i dag, og oplev hvor nemt det er at lave en sund og lækker ret, som du kan nyde hver dag. Velbekomme.

 

Du finder flere idéer til madpakken her.
Quinoa madpakkesalat
4.7 fra 3 stemmer
Samlet tid 20 minutter
Antal 1 portion
Kalorier pr. portion 389

Ingredienser

  • 40 g quinoa
  • 1 spsk hummus
  • 2 stk kyllingeinderfilet
  • 1 håndfuld rødbede - revet
  • 2 blade salat - feltsalat
  • 1 spsk olie - smagsneutral

Krydderier til kylling

  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk chilipulver
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Qunioa skylles grundigt i en si og koges i letsaltet vand i ca. 15 min.
  • Kyllingeinderfilet skæres ud i mundrette stykker og steges i olie på pande sammen med krydderier i ca. 6 min.
  • Salaten skylles og hakkes groft.
  • Lad qunioa og kylling køle af inden salaten samles.
  • Saml salaten i en skål, en bøtte eller i et glas. Hummus først, så quinoa, kylling, salat og til sidst rødbede.

Tips og noter

  • I denne opskrift har jeg brugt feltsalat, men du kan selvfølgelig brug den salat du har lyst til. Jeg bruger også ofte spinat istedet for salat.
  • Jeg har brugt kyllingeinderfilet, men jeg bruger også ofte en rest fra aftensmaden. Det kan være lidt kylling, oksekød eller falafel.
  • Jeg elsker, at bruge de poser man kan købe i supermarket med færdig revet rødbede. De er lidt mere tørre end hvis du river det selv. Så smitter det ikke af og det er virkelig nemt.
  • Kyllingen kan du krydre som du har lyst til. Nogle gange bruger jeg kun salt og peber, andre gange paprika eller som her i opskriften hvor der virkelig er smæk på smagen.

Næringsindhold

Serving: 1portionKalorier: 389kcalKulhydrater: 42gProtein: 31gFedt: 11gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 5gEnkeltumættet fedt: 3gTransfedt: 0.04gKolesterol: 64mgNatrium: 491mgKalium: 1101mgFiber: 8gSukker: 6gVitamin A: 5340IUVitamin C: 11mgCalcium: 82mgJern: 4mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *