Giv din stemme.

5 fra 2 stemmer

Jägermeister Mule er en forfriskende og smagfuld cocktail, der giver en spændende twist til den klassiske Moscow Mule. Denne vidunderlige drink kombinerer den urteagtige smag af Jägermeister med den skarpe bid fra ginger beer og den friske syrlighed fra limesaft.

Start med at fylde et glas med isterninger og tilføj en generøs skænkning af Jägermeister. Derefter tilsættes friskpresset limesaft for at give drinken en lækker citrusnote, der balancerer den krydrede smag fra Jägermeister.

Top derefter glasset op med sprudlende ginger beer og rør forsigtigt for at blande ingredienserne sammen. Pynt din Jägermeister Mule med en skive lime på kanten af glasset for en ekstra indbydende præsentation.

Jägermeister Mule er den perfekte cocktail til enhver lejlighed, hvad enten det er en sommerfest, en hyggelig aften derhjemme eller en festlig sammenkomst med vennerne. Med dens unikke smagsprofil og forfriskende karakter er denne cocktail sikker på at være et hit blandt dine gæster.

Nyd din Jägermeister Mule og lad dig fortrylle af dens kombination af smag og aromaer. Skål og velbekomme.

 

Se flere opskrifter på drinks her.
Jägermeister Mule
5 fra 2 stemmer
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 229

Ingredienser

  • 4 cl Jägermeister
  • 12 cl Ginger beer
  • 1 cl limesaft
  • 1 skive lime
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Fyld et highballglas med isterninger. Kom Jägermeiste og limesaft i glasset. Top med ginger beer. Pynt med en skive lime.

Tips og noter

  • Prøv at erstatte ginger beer med ginger ale. Det vil ændre drinken, men stadiig være lækkert - dog noget mildere i smagen.

Næringsindhold

Serving: 1drinkKalorier: 229kcalKulhydrater: 30gProtein: 0.2gFedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.01gNatrium: 11mgKalium: 31mgFiber: 1gSukker: 16gVitamin A: 14IUVitamin C: 8mgCalcium: 12mgJern: 0.3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *