Gryderet med Pølser og Chorizo – En smagfuld hyldest til det rustikke køkken. Navnet alene bringer minder om hyggelige middage og hjertevarmende smagsoplevelser.
Denne ret er en ægte klassiker, der forener saftige pølser, krydret chorizo og en rig tomatsovs til en fantastisk kombination. Den intense smag af chorizo giver en dybde og krydderi til gryderetten, der vil overraske og glæde dine smagsløg.
Server denne gryderet med pølser og chorizo med friskbagt brød eller ris for at suge den lækre sovs op. Det er den perfekte ret til en afslappet aften med familien eller vennerne. Gryderet med pølser og chorizo er en hyldest til det rustikke køkken, der aldrig går af mode. Velbekomme.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Se flere opskrifter på aftensmad her.
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 1 stk løg
- 1 stk chili - frisk
- 3 fed hvidløg
- 2 stilke selleri
- 2 stk peberfrugter - Både rød, gul og grøn kan bruges
- 400 g pølser
- 100 g chorizo
- 1 ds hakkede tomater
- 1 spsk tomatpuré
- 3 dl oksebouillon
- 1 tsk spidskommen
- 2 tsk timian
- 1 ds kidneybønner
- salt
- peber
Sådan gør du
- Grøntsagerne skylles og skæres i skiver. Pølser og chorizo skæres i mundrette stykker.
- Varme en gryde op til middel varme og tilsæt olie. Tilsæt løg, chili, selleri, hvidløg og halvdelen af peberfrugten. Svits grøntsagerne forsigtigt i ca. 5 minutter.
- Tilsæt pølse og chorizo, og steg videre i yderligere 3 minutter.
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og krydderieri. Lad retten simre i ca. 20-30 minutter.
- Kidneybønnerne kommes i og gryderetten simrer i yderligere 5 minutter.
- Inden servering dryses resten af peberfrugten på. Serveres med ris og salat.
0 kommentarer