4.5 fra 2 stemmer

Kylling i flødesauce med soltørret tomat er en udsøgt ret, der forener saftigt kyllingekød med en cremet og smagfuld sauce. Denne gastronomiske lækkerbisken er et sandt festmåltid for smagsløgene og en favorit på middagsbordet.

I denne ret smager du øjeblikkeligt den rige og lækre smag af saftigt kyllingekød, som er perfekt tilberedt og badet i en overdådig flødesauce. De soltørrede tomater tilføjer en intens og sødmefuld smag, der balancerer perfekt med den cremede konsistens af saucen.

For at tilberede denne delikatesse, starter du med at stege kyllingestykkerne til de er gyldne og saftige. Derefter tilberedes flødesaucen med et strejf af hvidløg og urter, der langsomt simrer og udvikler en dyb og kompleks smag.

Når retten serveres, vil du straks bemærke aromaen fra de soltørrede tomater, der forstærker smagen og giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Denne ret er perfekt til en hyggelig middag derhjemme eller til at imponere gæsterne ved særlige lejligheder.

Prøv vores opskrift på “Kylling i Flødesauce med Soltørret Tomat” i dag og lad dine smagsløg forkæles med en uforglemmelig smagsoplevelse. Velbekomme.

 

Se flere opskrifter med kylling her.
Kylling i flødesauce med soltørret tomat
4.5 fra 2 stemmer
Samlet tid 1 time
Antal 4 personer
Kalorier pr. portion 380

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 800 g kyllingeoverlår
  • 1 tsk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • 3 dl hønsebouillon
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 tsk italiensk krydderi
  • 1 håndfuld spinat
  • 1 spsk saucejævner

Sådan gør du
 

  • Løget pilles og hakkes.
  • Varm fedtstoffet i sauterpanden. Svist løgene ved middel varme i 1-2 minutter.
  • Kom derefter kyllingelårene i panden. Skru evt. lidt op for varmen. Kyllingen må gerne tage lidt farve.
  • De soltørrede tomater og hakkes groft.
  • Hvidløg pilles og hakkes fint eller presses.
  • Kom de soltørrede tomater og hvidløg på panden og steg videre i 1-2 minutter.
  • Tilsæt bouillon, madlavningsfløde, tomatpuré og italiensk krydderi. Krydder med salt og peber og lad retten simre under låg i ca. 45 minutter.
  • Kom spinat og kog videre i 4-5 minutter.
  • Tilsæt evt. lidt saucejævner til den ønskede konsistens opnås.
  • Smag til med salt og peber.
  • Serveres med kartofler, ris eller kartoffelmos.

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 380kcalKulhydrater: 10gProtein: 42gFedt: 18gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 6gEnkeltumættet fedt: 5gTransfedt: 0.1gKolesterol: 192mgNatrium: 299mgKalium: 721mgFiber: 1gSukker: 3gVitamin A: 159IUVitamin C: 3mgCalcium: 48mgJern: 3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *