Djævleæg er en lækker og anderledes måde at servere æg på. De er super nemme at lave og smager fantastisk. 

Det er hårdkogte æg, hvor blommen røres med mayonnaise, sennep, eddike, salt og peber. Til sidst drysses de med paprika. Man kan selvfølgelig variere på flere måder. Det kan være lækkert med et par dråber tabasco sauce. Det kan også være lækkert med lidt purløg eller karse. 

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest

 

Du finder flere idéer til frokostbordet her.
Djævleæg
4.5 fra 2 stemmer
Samlet tid 20 minutter
Antal 12 stk
Kalorier pr. portion 56

Ingredienser

  • 6 stk æg
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sennep - dijon
  • 1 tsk æblecidereddike
  • salt
  • peber
  • paprika

Sådan gør du
 

  • Æggene koges til de er hårdkogte. Jeg kommer dem ned i en lille gryde og dækker dem med koldt vand. Gryden bringes i kog og æggene koger i 8-10 minutter. Herefter køles æggene af i koldt vand.
  • Æggene pilles og halveres på den lange side.
  • Blommerne fjernes og kommes i en skål. Det er ikke særlig svært. Du kan evt. bruge en ske.
  • Blommerne moses let med en gaffel. Herefter røres de sammen med mayonnaise, sennep, eddike, salt og peber.
  • Blommemassen kommes tilbage i æggene. Jeg bruger bare en ske. Du kan evt. bruge en sprøjtepose, hvis det skal se ekstra fancy ud.
  • Drys paprika på og server.

Tips og noter

  • Bemærk at kogetiden for æg afhænger af flere faktorer, f.eks. om æggene er køleskabskolde eller stuetempereret, eller hvor store æggene er.
  • Du kan også pynte med lidt purløg eller karse. Det er også super lækkert.
  • Prøv med et par dråber tabasco med blommerne. Det kan vi godt lide her hjemme.

Næringsindhold

Serving: 1 halvt ægKalorier: 56kcalKulhydrater: 0.3gProtein: 3gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkeltumættet fedt: 1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 83mgNatrium: 255mgKalium: 35mgFiber: 0.1gSukker: 0.1gVitamin A: 164IUVitamin C: 0.003mgCalcium: 14mgJern: 0.4mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering