Cremet pasta med chorizo og peberfrugt er en smagsoplevelse, der kombinerer velkendte smagsprofiler på en uventet og uimodståelig måde. Denne ret er ikke kun et måltid; det er en kulinarisk dans. En rigdom af cremet sauce, krydret chorizo og saftige peberfrugter forener sig i hver mundfuld.
Pastaen er badet i en fløjlsblød og cremet sauce, der fungerer som den perfekte partner til den krydrede chorizo, der tilfører retten en dybde af smag. De saftige peberfrugter bidrager med en frisk og sprød kontrast, der gør hver bid til en oplevelse af kompleksitet.
Prøv Cremet pasta med chorizo og peberfrugt for at opleve denne gastronomiske symfoni. Velbekomme
Se alle vores opskrifter på aftensmad her.
Ingredienser
- 500 g pasta
- 1 spsk olie
- 1 stk løg
- 100 g chorizo
- 1 stk chili - frisk
- 3 fed hvidløg
- 2 stk peberfrugter
- 2 spsk tomatpuré
- 1 spsk paprika
- 2 dl hønsebouillon
- 2 dl madlavningsfløde
- salt
- peber - friskkværnet
Pynt
- 1 håndfuld basilikum - frisk
Sådan gør du
- Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og gem lidt af kogevandet til saucen.
- Chorizopølsen skæres i tynde skiver.
- Løget pilles og skæres i halve ringePeberfrugterne skylles og skæres i strimler.Hvidløg og chili skæres fint.
- Varm er sauterpande op til middel varme. Steg løget i olien i 3-4 minutter.
- Kom chorizopølse, hvidløg og chili på panden og steg videre i 2-3 minutter.
- Tilsæt peberfrugt og steg i yderligere 2-3 minutter.
- Tilsæt tomatpuré, paprika og hønsebouillon. Lad retten koge i 3-4 minutter eller til det er reduceret til en tyk sauce.
- Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge i 1-2 minutter.
- Tilsæt den kogte pasta sammen med ca. 1 dl af pastavandet.
- Lad det hele koge i 2-3 minutter eller til saucen er tyknet så meget, at den hænger ved pastaen.
- Smag til med salt og peber.
- Pynt med den friske basilikum. Serveres med det samme.
Tips og noter
- Du kan bruge enten rød, grøn eller gul peberfrugt.
- Istedet for frisk basillikum kan du bruge persille eller andre krydderurter.
0 kommentarer