Glaseret hamburgerryg er en hyldest til det saftige og velsmagende. Denne ret kombinerer den rige smag af hamburgerryg med en lækker glasur, der hæver retten til gastronomiske højder.

Den glaserede overflade tilføjer en sød og karamelliseret dimension, der balanceres smukt af hamburgerrygens naturlige saftighed. Hvert skåret stykke afslører en mørt og smagfuldt indre, indhyllet i en glasur, der giver retten en uimodståelig appel.

Glaseret hamburgerryg er en oplevelse af kontrasterende smagsnoter og teksturer. Prøv denne lækre ret og opdag, hvordan glasurens sødme og hamburgerrygens saftighed forener sig for at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse. Velbekomme.

 

Se alle vores opskrifter på aftensmad her.
Glaseret hamburgerryg
4.7 fra 3 stemmer
Samlet tid 1 time 45 minutter
Antal 4 personer
Kalorier pr. portion 418

Ingredienser

Kogning

  • 1 kg hamburgerryg
  • 1 tsk salt - groft
  • 3 stk laurbærblade
  • 15 stk peberkorn - sorte

Glasering

  • 1 spsk dijon sennep
  • 2 spsk brun farin

Sådan gør du
 

Kogning

  • kødet kommes i en gryde og dækkes med vand. Bring det i kog og fjern skummet fra overfladen.
  • Tilsæt derefter salt, laurbærblad og peberkorn. Kog hamburgerryggen ved svag varme og under låg i ca. 45 min.
  • Lad kødet hvile i kogevandet i 15 minutter efter det er taget af varmen.

Glasering

  • Tag kødet op af gryden og fjern et eventuelt net.
  • Rør sennep og farin godt sammen og smør det på kødet.
  • Glaser hamburgerryggen midt i ovnen ved 225℃ varmluft i ca. 15 minutter eller til overfladen er gylden.
  • Lad hamburgerryggen hvile i 15 minutter utildækket inden den skæres ud.

Tips og noter

  • Mål eventuelt kødet med et stegetermometer under kogning. Kødets kernetemperatur skal være ca. 60°.

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 418kcalKulhydrater: 10gProtein: 52gFedt: 18gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 2gEnkeltumættet fedt: 8gKolesterol: 125mgNatrium: 2304mgKalium: 874mgFiber: 0.2gSukker: 6gVitamin A: 3IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 27mgJern: 2mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *