Screwdriver er en drink. Det er en meget enkelt drink, der laves i et highball glas. Den laves med vodka, appelsinjuice og isterninger. Det er en utroligt lækker og forfriskende drink. 

Der er ingen der ved præcis hvor denne drink kommer fra. Historien siger dog, at det var nogle amerikanske fabriksarbejdere, som startede med at kamuflere, at de drak i arbejdstiden. Ved at blande vodka, som ikke dufter eller smager kraftigt med appelsinjuice, så kunne de drikke uden at blive opdaget. Navnet kom af at de rørte drinken sammen med deres skruetrækker. Jeg anbefaler dog, at du bruger et sugerør i stedet.

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest

Velbekomme.

 

Du finder flere opskrifter på drinks her.
Screwdriver
4.5 fra 2 stemmer
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 163

Udstyr

  • 1 highballglas

Ingredienser

  • 4 store isterninger
  • 4 cl vodka
  • 15 cl appelsinjuice
  • 1 skive appelsin - til pynt

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne hældes i et højt drinkglas. Start med isterninger, dernæst vodka. Slut af med appelsinjuice. Pynt med en skive appelsin på toppen.
    Der røres let rundt inden servering..

Næringsindhold

Serving: 1drinkKalorier: 163kcalKulhydrater: 17gProtein: 1gFedt: 0.3gMættet fedt: 0.03gFlerumættet fedt: 0.1gEnkeltumættet fedt: 0.1gNatrium: 5mgKalium: 315mgFiber: 1gSukker: 13gVitamin A: 321IUVitamin C: 80mgCalcium: 23mgJern: 0.3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering