Spaghetti med spinatflødesauce er en lækker cremet pastaret som er hurtig og nem at lave. Den kan laves på omkring 15 minutter og koster næsten ingenting. Du får en sund og nærende ret til meget lidt penge. 

Du kan selvfølgelig servere denne ret med et stykke stegt laks eller kylling. Det er dog ikke på nogen måde nødvendigt. Vi nyder som oftest denne ret som et selvstændigt måltid. Den er lækker, cremet og smager utrolig godt. Den er elsket af både børn og voksne. Velbekomme.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.

 

Du finder flere pastaretter her.
Spaghetti med spinatflødesauce
5 fra 1 stemme
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Kalorier pr. portion 590

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 250 g spinat
  • 1 spsk citronsaft
  • 500 g spaghetti
  • salt
  • peber
  • 4 spsk revet parmasan

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem kogevandet.
  • Løg og hvidløg hakkes fint og steges på en sauterpande i olie ved middel varme.
  • Spinat kommes ved og steger et par minutter. Hvis det er frisk spinat, så steger den med til den falder sammen.
  • Fløden hældes ved. Kog videre i 2-3 minutter.
  • Den kogte pasta vendes i saucen. Tilsæt 2-3 dl af kogevandet fra pastaen. Til den ønskede konsistens opnås.
  • Smag til med salt og peber. Top med revet parmasan.

Tips og noter

  • Du kan både bruge frisk spinat eller spinat fra frost til denne ret.
  • Du kan selvfølgelig bruge piskefløde istedet for madlavningsfløde. Det giver en lidt tungere og federe ret.
  • Du kan bruge frisk pasta eller tørret pasta til denne ret. Begge dele egner sig godt.

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 590kcalKulhydrater: 98gProtein: 18gFedt: 11gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 1gTransfedt: 0.02gNatrium: 638mgKalium: 609mgFiber: 6gSukker: 5gVitamin A: 4691IUVitamin C: 19mgCalcium: 84mgJern: 3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering