Skaldyrsdressing er en lækker rød dressing. Den er perfekt til alle retter med fisk og skaldyr. Skaldyrsdressing er god til både tun, rejer og laks. Eller alle andre slags fisk og skaldyr. Den har en lækker krydret smag af paprika og tomat.

Skaldyrsdressing kaldes også for cocktail sauce. Det er som regel baseret på tomat eller ketchup og kan derudover være krydret på et utal af forskellige måder. Den kan være stærk eller mild. 

Denne opskrift er baseret på creme fraiche og mayonnaise og tilsat tomatpure og krydderier. Dette er den mest udbredte version i Vesteuropa. Hvor varianter med ketchup, chilisauce og tabasco er mere udbredt i Amerika.

Vi håber, at du kan lide denne opskrift. Velbekomme.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.

 

Se flere opskrifter på dressinger her.
Skaldyrsdressing
5 fra 3 stemmer
Samlet tid 20 minutter
Antal 1 glas
Kalorier pr. portion 384

Ingredienser

  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk sukker
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Alle indgredienserne røres sammen og smages til med salt og peber.
  • Dressingen opbevares på køl indtil brug.

Tips og noter

  • Denne dressing er rigtig god til alle slags fisk. Det kan være tun, laks, ørred, torsk osv. Den egner sig også rigtig godt til skaldyr som rejer, hummer osv. 
  • Server denne dressing sammen med lidt fisk eller skaldyr, lidt salat og et stykke godt brød. Så har du en lækker let ret eller en vidunderlig forret.

Næringsindhold

Serving: 1glasKalorier: 384kcalKulhydrater: 13gProtein: 4gFedt: 36gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 13gEnkeltumættet fedt: 5gTransfedt: 0.1gKolesterol: 12mgNatrium: 2642mgKalium: 153mgFiber: 1gSukker: 8gVitamin A: 1107IUVitamin C: 8mgCalcium: 17mgJern: 1mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering