Rød mint er en drink. Den er lavet af Cuba Cool Mint og rød sodavand. Det er en herligt forfriskende drink. Den er lækker sød med en frisk smag af mint. 

Cuba Vodka er en dansk producent af vodka med smag. De har mange forskellige smagsvarianter. De har udviklet smagsvarianter siden 1990’erne. Deres mest populære er nok Cuba Caramel.

Hvis du synes at mint-smagen er for kraftig, så tag 2 cl Cuba Cool Mint og 2 cl vodka. Det giver en drink med en lidt mildere smag. Velbekomme.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.

 

Du finder flere opskrifter på drinks her.
Rød mint
4.5 fra 2 stemmer
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 135

Ingredienser

  • 4 cl Cuba Cool Mint
  • 12 cl rød sodavand
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Cuba Cool Mint hældes over isterninger i et highballglas. Top med rød sodavand. Pynt med en skive lime.

Tips og noter

  • Nogle kalder denne drink for "Kongen af Danmark". Jeg mener dog at dette navn er misvisende, da den ikke smager som bolchet.
  • Hvis du synes at mint-smagen er for kraftig, så tag 2 cl Cuba Cool Mint og 2 cl vodka. Det giver en drink med en lidt mildere smag.

Næringsindhold

Serving: 1driinkKalorier: 135kcalKulhydrater: 11gProtein: 0.1gFedt: 0.02gNatrium: 8mgKalium: 3mgSukker: 10gCalcium: 4mgJern: 0.1mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering