Giv din stemme.

5 fra 2 stemmer

Pasta med kylling, porrer og spinat er en lækker, cremet og nærende ret, der kombinerer mørt kyllingekød med friske grøntsager og al dente pasta til en fantastisk smagsoplevelse.

Denne ret er både nem at lave og fuld af smag, hvilket gør den til en favorit på ethvert middagsbord. Den saftige kylling, de søde porrer og den sunde spinat skaber en perfekt balance mellem proteiner, fibre og vitaminer.

Server pasta med kylling, porrer og spinat til hele familien og nyd et måltid, der både mætter og spreder glæde. Prøv denne opskrift i dag og lad dig forføre af dens enkle, men udsøgte smagskombinationer. Velbekomme.

 

Se flere lækre opskrifter med pasta her.
Pasta med kylling, porrer og spinat
5 fra 2 stemmer
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Kalorier pr. portion 775

Ingredienser

  • 1 spsk olie - til stegning
  • 1 stk porre
  • 3 fed hvidløg
  • 400 g kyllingebryst
  • 100 g spinat - skyllet
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 100 g parmesan - fint revet
  • 1 tsk salt - groft
  • peber - friskkværnet
  • 500 g pasta - Fx tagliatelle

Sådan gør du
 

  • Porrer renses og skæres i tynde skiver. Hvidløg pilles og hakkes fint.
  • Kyllingebryst renses og skæres i strimler.
  • Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Gem 1-2 dl af kogevandet til saucen.
  • Varm en sauterpande op til middel varme.
  • Porrer og hvidløg sauteres med olie i 2-3 minutter i panden.
  • Tilsæt derefter kyllingebryst og steg videre i 3-4 minutter, eller til kyllingen begynder at tage farve.
  • Tilsæt spinat og bouillon. Lad retten koge i 3-4 minutter til halvdelen af bouillonen er reduceret væk.
  • Tilsæt madlavningsfløde og revet parmasan. Lad saucen simre i 3-4 minutter. Hvis saucen er for tynd, så kan den jævnes med lidt lys saucejævner.
  • Bland den kogte pasta i saucen. Tilsæt evt. lidt af kogevandet.
  • Smag saucen til med salt og peber.

Tips og noter

  • Vi bruger tagliatelle til denne opskrift. Andre typer pasta kan også bruges.
  • Når man bruger lidt af kogevandet fra pastaen til saucen, så forhindrer det pastaen i at klistre sammen. Stivelsen i kogevandet giver en mere cremet sauce.
  • Du kan bruge frisk spinat eller spinat fra frost.

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 775kcalKulhydrater: 103gProtein: 48gFedt: 18gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 4gTransfedt: 0.04gKolesterol: 81mgNatrium: 1349mgKalium: 864mgFiber: 5gSukker: 5gVitamin A: 3054IUVitamin C: 12mgCalcium: 371mgJern: 3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering