One pot med hakket oksekød er en rigtig lækker og nem ret. Denne ret er perfekt til familien der har en travl hverdag. Det er en sund, nærende ret med masser af smag. 

Denne ret er nem og det hele bliver lavet i samme gryde, så der er ikke meget opvask bagefter. Den er relativ hurtig at lave. Det bliver ikke meget nemmere. Velbekomme.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest

 

Du finder mere inspiration til aftensmad her.
One pot med hakket oksekød
4 fra 1 stemme
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer
Kalorier pr. portion 620

Ingredienser

  • 1 spsk olie - smagsneutral
  • 1 stk løg
  • 3 fed hvidløg
  • 400 g hakket oksekød
  • ¼ stk spidskål
  • 3 stk gulerødder
  • ½ tsk cayennepeber
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 3 dl ris
  • 6 dl oksebouillon
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber

Sådan gør du
 

  • Løg og gulerødder skæres i små tern og spidskålen snittes fint.
  • Varm et stor tykbundet gryde op til medium varme og tilsæt grøntsagerne. Lad grøntsagerne stege i 4 minutter. Rør et par gange undervejs.
  • Pil hvidløget og skær det i små tern. Kom hvidløget i gryden med grøntsager. Steg videre i 1 minut.
  • Kom det hakkede oksekød i og steg videre til det hakkede oksekød er brunet.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og rør rundt. Lad retten komme op at koge.
  • Skru ned og lad retten koge i 15 minutter under låg. Hold øje og tilsæt lidt vand hvis den koger tør.
    Tag gryden af varmen og lad den trække under låg i 10 minutter inden servering.

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 620kcalKulhydrater: 71gProtein: 27gFedt: 25gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 10gTransfedt: 1gKolesterol: 71mgNatrium: 990mgKalium: 1014mgFiber: 5gSukker: 4gVitamin A: 8708IUVitamin C: 30mgCalcium: 118mgJern: 4mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *