Fyldte pandekager med kylling er nogle utroligt lækre madpandekager. Det er hjemmelavede pandekager med et lækkert fyld. Der er mange slags fyld man kan bruge. Det kan være hakket oksekød, kikærter, guacamole, spidskålssalat og meget mere. Her er vores bud på et lækkert fyld med kylling og en hjemmelavet karrydressing.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest

 

Se også fyldte pandekager med hakket oksekød.
Fyldte pandekager med kylling
5 fra 1 stemme
Samlet tid 1 time
Antal 10 pandekager
Kalorier pr. portion 442

Ingredienser

Pandekager

  • 4 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • ½ tsk salt
  • 3 stk æg
  • 5 dl mælk
  • 3 spsk olie - smagsneutral

Kylling

  • 400 g kyllingebryst
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 spsk olie - til stegning

Fyld

  • ¼ stk salathoved
  • 2 stk tomater
  • ½ stk peberfrugt - rød
  • 1 stk avocado
  • ½ stk løg - lille
  • 2 dl karrydressing

Sådan gør du
 

Pandekager

  • Hvedemel, fuldkornshvedemel og salt røres sammen i en stor skål.
  • Æg, mælk og olie kommes i skålen. Det røres sammen med et piskeris. Man kan sagtens bruge en elpisker. Det skal piskes til en ensartet masse uden klumper.
  • Dejen har bedst af at hvile i 30 minutter inden bagning.
  • Panden varmes op. Jeg skruer op på 8 ud af 9 på min kogeplade. Hæld en smule (½ tsk) olie til den første pandekage. Til de øvrige er det ikke nødvendigt.
  • Hæld en smule dej (ca. ½ dl) dej i midten på den varme pande. Drej panden med det samme, sådan at dejen fordeler sig på hele panden i et tyndt lag.
  • Vend pandekagen når dejen stivner. Det tager ikke lang tid.
  • Pandekagerne stables eller foldes sammen og holdes varme.

Kylling

  • Kyllingebrysterne skæres i mundrette stykker.
  • Mel, karry, paprika, salt og peber blandes i en skål.
  • Kyllingestykkerne vendes i melblandingen.
  • Varm en pande til middel/høj varme.
  • Tilsæt olie og kylling. Lad kyllingen stege i 5-6 minutter, til den har fået lidt farve. Vend gerne kyllingestykkerne flere gange undervejs.

Fyld

  • Salaten skylles og skæres i mindre stykker.
  • Tomater og peberfrugt skylles og skæres i tern.
  • Avocadoen udstenes, skrælles og skæres i tern.
  • Løget pilles og skæres i små tern.

Samling

  • Hver pandekage samles med kylling, salat, tomat, peberfrugt, avocado, løg og karrydressing.

Tips og noter

  • Hvis du bruger en pande med diameter på 24 cm giver opskriften 15-18 pandekager.
  • Hvis du bruger en pande med en diameter på 28 cm giver opskriften ca. 10 pandekager.

Næringsindhold

Serving: 1pandekageKalorier: 442kcalKulhydrater: 45gProtein: 18gFedt: 21gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 9gEnkeltumættet fedt: 6gTransfedt: 0.1gKolesterol: 84mgNatrium: 621mgKalium: 531mgFiber: 4gSukker: 5gVitamin A: 733IUVitamin C: 14mgCalcium: 94mgJern: 3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *