Champignonsauce er en skøn cremet sauce som passer godt til mange retter. Det kan være en lækker klassisk bøf, en steak eller schnitzel. Denne sauce er super nem at lave. Nem. Hurtig. Lækker.

Der er masser af champignoner og fløde. Nemmere bliver det ikke. Det er altid et hit. Alle kan lide den. Det er også den perfekte gæstemad. Vi serverer ofte denne sauce for gæster og får altid positiv feedback. Det er ikke uden grund. Den er virkelig lækker. Denne sauce er måske verdens bedste champignonsauce. Den er helt cremet, fuld af smag og lækker. Velbekomme.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.

 

Du finder flere opskrifter på sauce her.
Champignonsauce
5 fra 1 stemme
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 portioner
Kalorier pr. portion 160

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 250 g champignoner
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk lys saucejævner
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Champignonerne renses og skæres i kvarte.
  • Varm en pande til middelhøj varme.
  • Champignonerne kommes på panden og steges i 2-5 min.
  • Bouillon, piskefløde og peber tilsættes. Saucen bringes i kog og simrer i ca. 2 min.
  • Panden tages af varmen og saucejævner røres i under omrøring.
  • Saucen koger videre i 1-2 min. Smag til med salt og peber.

Tips og noter

  • Du kan anvende madlavningsfløde for et fedtfattigere alternativ.

Næringsindhold

Serving: 1portionKalorier: 160kcalKulhydrater: 8gProtein: 4gFedt: 13gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 3gTransfedt: 0.02gKolesterol: 29mgNatrium: 669mgKalium: 276mgFiber: 1gSukker: 3gVitamin A: 357IUVitamin C: 2mgCalcium: 21mgJern: 0.5mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering