Knækbrød med kerner er en virkelig nem og lækker opskrift. Du kommer helt sikkert til at elske disse knækbrød.
Vi laver ofte disse knækbrød. De er elsket af alle, både børn og voksne. Vi bruger dem ofte i madpakken. De er lækre som en lille snack. Man kan spise dem, som de er, eller med lidt smør eller ost. Du kan variere dem på utallige måder. Du kan bruge lige de kerner som du kan lide.
Du opbevarer bedst knækbrødene i en lufttæt beholder med låg. De holder sig typisk i 2–3 uger. Jeg plejer dog, at løbe tør inden der er gået så længe.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Se flere bageopskrifter her.
Ingredienser
- 2 dl blandede kerner
- ½ dl havregryn
- 1 dl fuldkornshvedemel - fx grahamsmel
- ¾ dl hvedemel
- ½ dl olie
- 1 dl vand
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Alle ingredienserne røres sammen i en skål.
- Det hele hældes ud på et stykkebagepapir og rulles ud til det fylder hele bagepapiret. Jeg plejer, at rulle det ud mellem to stykker bagepapir. Det synes jeg er nemmere.
- Det skæres ud i passende størrelser. Jeg bruger et pizzahjul. Man kan også bruge en kniv.
- Bages i en forvarmet ovn ved 200℃ 12-15 minutter.
- Skal køles af på en rist uden bagepapiret.
Tips og noter
- Brug gerne en blanding af små og store kerner. Vi bruger gerne femkornblanding, græskarkerner, solsikkekerner og sesamfrø. Du kan helt sikker også bruge andre.
0 kommentarer