Giv din stemme.

5 fra 2 stemmer

Rom & Ginger Ale er en tidløs favorit, der kombinerer den varme, fyldige smag af rom med den forfriskende boblende fornøjelse af ginger ale. Denne cocktail er enkel, men utroligt velsmagende og perfekt til enhver lejlighed.

Med Rom & Ginger Ale kan du skabe en cocktailoplevelse, der er både forfriskende og fyldt med karakter. Den friske skive lime tilføjer en let syrlighed, der balancerer perfekt med den søde og krydrede smag af rom og ingefærøl.

Ginger Ale og Ginger Beer er ikke det samme. Ginger beer eller ingefærøl laves ved at gære frisk ingefær og sukker. Ginger ale gæres enten med valle eller laves ved at blande danskvand med  ingefærsirup. Dette gør at ginger beer har en stærkere smag og duft end ginger ale, som har en tendens til at smage mere sirupsagtigt. Ginger beer indeholder ofte alkohol, det gør ginger ale ikke.

Server Rom & Ginger Ale med masser af isterninger i et højt glas for at bevare den forfriskende fornemmelse. Denne cocktail er ideel til afslappede sammenkomster med venner eller som en forfriskende drink på en varm sommerdag. Prøv den, og lad dig fortrylle af dens enkelhed og udsøgte smag. Skål.

 

Find flere opskrifter på drinks her.
Rom & ginger ale
5 fra 2 stemmer
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 133

Ingredienser

  • 4 cl rom
  • 12 cl ginger Ale
  • ¼ stk lime
  • isterninger

Sådan gør du
 

  •  Kom isterninger i et highballglas efterfulgt af rom. Top med ginger ale. Pynt med en skive lime.

Tips og noter

  • Du kan bruge både mørk og lys rom til denne drink.
  • Ginger Ale og Ginger Beer er ikke det samme. Ginger beer eller ingefærøl laves ved at gære frisk ingefær og sukker. Ginger ale gæres enten med valle eller laves ved at blande danskvand med ingefærsirup. Dette gør at ginger beer har en stærkere smag og duft end ginger ale, som har en tendens til at smage mere sirupsagtigt. Ginger beer indeholder ofte alkohol, det gør ginger ale ikke.

Næringsindhold

Serving: 1drinkKalorier: 133kcalKulhydrater: 12gProtein: 0.1gFedt: 0.03gFlerumættet fedt: 0.01gNatrium: 12mgKalium: 19mgFiber: 0.5gSukker: 11gVitamin A: 8IUVitamin C: 5mgCalcium: 11mgJern: 0.3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering