Giv din stemme.

5 fra 1 stemme

Pasta med kylling og rød pesto er en klassisk kombination, der aldrig går af mode. Denne ret er fyldt med smag og er samtidig utrolig nem at lave, hvilket gør den perfekt til både travle hverdage og hyggelige middage med venner og familie.

For at lave pasta med kylling og rød pesto starter du med at koge din yndlingspasta al dente. Imens tilbereder du kylling i den lækreste sauce på en sauterpande. Det er nemt, lækkert og hurtigt.

Den røde pesto er nøglen til rettens smag. Lav den selv med soltørrede tomater, pinjekerner, parmesan og olivenolie, eller brug en god, færdiglavet version. Vend pastaen sammen med den varme sauce. Dette er en lækker ret for hele familien.

Pasta med kylling og rød pesto er ikke kun hurtig og nem, men også en sikker vinder ved bordet. Top retten med friskrevet parmesan, lidt persille og et drys friskkværnet peber for at fuldende smagsoplevelsen. Velbekomme.

 

Se flere opskrifter med pasta her.
Pasta med kylling og rød pesto
5 fra 1 stemme
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 portioner
Kalorier pr. portion 937

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 1 spsk olie
  • 1 stk løg
  • 300 g kylling
  • 1 stk peberfrugt - rød
  • 100 g rød pesto
  • 1 spsk paprika
  • 2 dl fløde
  • salt - groft
  • peber
  • 100 g grana padano - revet

Sådan gør du
 

  • Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Gem 1-2 dl af kogevandet til saucen.
  • Løget pilles og skæres i tern. Peberfrugten skylles og skæres i tern.
  • Kødet skæres i små tern.
  • Kom lidt olie på en varm sauterpande. Steg løg, peberfrugt og kød ved middel varme i 4-5 minutter eller til kødet tager farve.
  • Tilsæt pesto og paprika. Steg videre i ca. 1 minut.
  • Tilsæt fløde. Lad retten koge i 3-4 minutter.
  • Den kogte pasta vendes i saucen på panden. Tilsæt lidt af kogevandet. Varm retten igennem i 2-3 minutter.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server med revet ost og lidt persille.

Tips og noter

  • Vi bruger fusilli (skruer) til denne ret. Men du kan sagtens bruge penne eller anden pasta.
  • Prøv at tilsætte lidt chili til retten. Det er virkelig lækkert.

Næringsindhold

Serving: 1portionKalorier: 937kcalKulhydrater: 105gProtein: 38gFedt: 40gMættet fedt: 19gFlerumættet fedt: 5gEnkeltumættet fedt: 11gTransfedt: 0.1gKolesterol: 114mgNatrium: 985mgKalium: 592mgFiber: 7gSukker: 10gVitamin A: 2971IUVitamin C: 42mgCalcium: 399mgJern: 3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering