Jägersoldat er en drink med Jagermeister, limesirup og grøn sodavand. Det er en lækker forfriskende drink. Den er både sød og syrlig og har et hint af lakrids. 

Jagermeister blev lanceret i Tyskland i 1934 af William Mast og sønnen Curt Mast. Det var Curt Mast, der udviklede den berømte drik, som består af hele 56 forskellige urter, rødder og krydderier og en alkoholprocent på 35%.

Når man googler billeder af “Jågersoldat drink”, så er der meget stor forskel på farven af de drinks der bliver vist. Nogle er meget grønne og andre mere ovre i de brune nuancer. Der er særligt mængden af Jagermeister der er afgørende. Jo stærkere drinken laves, jo mørkere brunlig bliver farven. Hvis du gerne vil have en lys grøn Jägersoldat, så er du nødt til at holde igen med Jagermeister. Personligt foretrækker jeg en stærkere drink. Derfor er drinken på billedet lidt mørk. Du kan eventuelt “nøjes” 2 cl Jagermeister, det vil give en lysere grøn drink.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.

 

Se flere opskrifter på drinks her.
Jägersoldat
5 fra 1 stemme
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 277

Ingredienser

  • 4 cl Jägermeister
  • 2 cl limesirup
  • 10 cl grøn sodavand
  • 1 skive lime
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne hældes i et højt drinkglas. Start med isterninger, dernæst Jägermeister og limesirup. Slut af med sodavand og lime.

Tips og noter

  • Hvis du bruger halvt så meget Jägermeister, så vil drinken få en mere klar grøn farve.

Næringsindhold

Serving: 1drinkKalorier: 277kcalKulhydrater: 43gProtein: 0.2gFedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.01gNatrium: 19mgKalium: 33mgFiber: 1gSukker: 28gVitamin A: 9IUVitamin C: 5mgCalcium: 12mgJern: 1mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering