Jeg må indrømme at jeg elsker pølseret. Vi får det ofte i vores lille familie. Det er en lækker pastaret med pølser, ketchup og karry. Den er super nem og hurtig at lave. Perfekt til en travl hverdag.
Man kan servere den med en salat. Måske med et flütes til. Det er hvertfald sådan vi serverer den hjemme hos os. Skriv gerne i kommentarfeltet hvordan i har serveret den hjemme hos jer.
Velbekomme.
Ingredienser
- 5 wienerpølser
- 500 g spaghetti
- 1 løg
- 500 g ketchup
- 1 spsk karry
- salt
- peber
- 1 spsk olie
Sådan gør du
- Spaghettien koges efter anvisningen på pakken. Inden du hælder vandet fra spaghettien, så skal du gemme et par deciliter af kogevandet. Det skal bruges til tomatsaucen.
- Skær løget i tern og pølserne skæres i mindre stykker.
- Løget og pølserne steges i olien i en sauterpande ved middel varme i 4-5 minutter. Eller til pølserne har fået lidt farve.
- Tilsæt karry og steg videre i et minut.
- Skru ned til lav varme, tilsæt ketchup og rør rundt.
- Tilsæt den kogte spaghetti og vend til alt er blandet godt sammen
- Tilsæt 1-2 dl af kogevandet fra spaghettien. Det er mest for konsistensen.
- Smag til med salt og peber
Tips og noter
- Hvis du kan lide stærk mad, så kan du prøve at tilsætte en tsk chilipulver.
- Hvis du kan lide opskrifterne på sydhavnsbloggen.dk, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.
0 kommentarer