Hjemmelavede kopnudler er virkelig lækre og meget nemme at lave.
Du kan bruge de grøntsager du har i køleskabet og så bruge det kød du har lyst til eller du kan bruge en rest fra aftensmaden. Du skal blot være opmærksom på at ingredienserne ikke bliver kogt, men bare varmet. Derfor må kødet selvfølgelig ikke være råt og hvis grøntsagerne er rå, vil de blive aldente.
Hjemmelavede kopnudler er en ret du kan forberede på forhånd, så du har en hurtigt gang aftensmad eller en nem madpakke.
Leder du efter inspiration til madpakken, så finder du flere opskrifter her. Velbekomme.
Udstyr
- 1 Glas som kan tåle varme på 500-700 ml f.eks. et patentglas
Ingredienser
- 50 g minutnudler
- 4 stk sukkerærter
- ½ stk gulerod
- 1 stilk forårsløg
- ½ stk chili - frisk
- 50 g kyllingestrimler - stegte
- 1 tsk bouillonpulver
- 1 stk champignon
Sådan gør du
Forberedelse
- Guleroden skæres i strimler.Forårsløget skræres i mindre stykker.Chilien skæres i mindre stykker og kernerne fjernes.
Tilberedning
- Hæld ca. 5 dl kogende vand i glasset og ladet trække i 5-6 minutter.
Tips og noter
- Det er utroligt lækkert til madpakken og du kan variere det i det uendelige med forskellige grøntsager og forskellige slags kød. Du kan også bruge alle mulige forskellige krydderier.
- Hvis du bruger friske råvarer, så kan glassene holde sig 3-4 dage i køleskabet. Tag helst glassene ud i god tid, så de ikke er køleskabskolde når du hælder varmt vand i. Ellers mister vandet for meget varme til glasset.
- Prøv at bruge fiskesauce eller ingefær. Det er også rigtig lækkert.
0 kommentarer