Kyllingekebab er et utroligt lækkert fyld til pitabrød, durum eller hjemmelavet tortilla. Lækre og saftige kyllingestykker marineret med skønne krydderier og stegt til perfektion. Hver bid af vores kyllingekebab er en rejse gennem en symfoni af krydderier, kombineret med den møre tekstur af saftig kylling.
Lad dine smagsløg danse med fornøjelse, mens du nyder denne velsmagende ret. Kyllingekebab er ikke blot en madoplevelse; det er en invitation til at udforske og omfavne Mellemøstens kulinariske arv. Velbekomme.
Se vores opskrift på hjemmebagte pitabrød her.
Ingredienser
Kød
- 500 g kyllingebryst - eller kyllingefilet
Marinade
- ½ dl olie - smagsneutral
- 2 fed hvidløg
- 3 tsk spidskommen
- 1 tsk oregano - tørret
- 1 tsk timian - tørret
- ½ tsk chilipulver
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber - frisk kværnet
Sådan gør du
- Alle ingreedienserne til marinaden røres sammen.
- Kødet skæres i strimler og vendes i marinaden. Lad det gerne trække i 10 minutter, indet det steges.
- Kødet hældes ud på en varm pande og steges ved middel varrme i 8-10 minutter, eller til det er gennemstegt. Vend gerne kødet flere gange underrvejs.
Tips og noter
- Denne kylling egner sig glimrende som fyld i durum eller pitabrød.
- Fyld til pita med kyllingekebab kan blandt andet være tomat, agurk, ærter, salat og en lækker dressing.
0 kommentarer