Overnight oats med æble, kanel og rosiner er en lækker og nem morgenmad som er både sund og mættende. Denne lækre morgenmad kombinerer den cremede grød med sprøde og syrlige æbler samt de søde rosiner. Hver mundfuld er en sand symfoni af smag og tekstur.
Overnight oats med æble, kanel og rosiner er let at forberede og praktisk at have med på farten. Den kan tilpasses med ekstra toppings som hakket chokolade, nødder eller lidt honning for at tilføje et ekstra pift.
Så næste gang du ønsker en morgenmad, der giver dig et energiboost og smager fantastisk, skal du overveje overnight oats med æble, kanel og rosiner. Det er den perfekte morgenmad. Den vil give dig energi til din dag og holde dig mæt længe. Velbekomme.
Se flere opskrifter til morgenmaden her.
Ingredienser
Oats - grundopskrift
- 1 dl havregryn
- 1 spsk chiafrø
- 1 dl mælk
- 2 spsk skyr
- 1 knsp salt - fint
- 1 spsk sirup
- 1 tsk vaniljesukker
Topping
- 1 stk æble
- 1 tsk kanelsukker
- 2 spsk rosiner
Sådan gør du
- Havregryn, chiafrø, mælk, skyr, salt, sirup og vaniljesukker kommes i en skål og røres grundigt sammen.
- Kom 1 spsk æblemos i hvert glas. Grøden fordeles i portionsglassene.
- Stil grøden i køleskab i minimum 3 timer. Gerne til næste dag.
- Æblerne skæres i små tern og vendes i kanelsukker. De fordeles derefter på grøden sammen med rosiner, umiddelbart inden servering.
Tips og noter
- Du kan anvende både fine eller grove havregryn til denne opskrift.
- Ønsker du en vegansk oatmeal, så anvender du blot veganske mejeriprodukter. Havremælk egner sig rigtig godt.
- Du kan erstatte skyr med yoghurt eller andre surmælksprodukter.
- Du kan sagtens erstatte sirup med honning eller andre flydende sødemidler.
- Disse overnight oats kan holde sig 4-5 dage i køleskab. - (Dog aldrig længere end de enkelte ingredienser.)
0 kommentarer