Grillspyd med kylling i airfryer er den ultimative kombination af saftigt kyllingekød og sprød konsistens, der får dine smagsløg til at synge af glæde. Disse lækre spyd er ikke kun nemme at tilberede, men de er også fyldt med smag, der vil imponere enhver.

Når du placerer dine grillspyd med kylling i airfryer, kan du næsten høre den knasende lyd af kyllingens sprøde ydre. Hver bid afslører saftigt og mørt kyllingekød, der er marineret til perfektion og fyldt med smag.

Det bedste ved grillspyd med kylling i airfryer er, at de kan tilberedes på ingen tid og kræver minimalt med forberedelse. Server dem som en lækker hovedret til en familiemiddag eller som en del af en festlig buffet. En enkelt bid af disse grillspyd vil helt sikkert efterlade en varig smagsoplevelse, der får dig til at vende tilbage efter mere. Velbekomme.

 

Se flere opskrifter på aftensmad her.
Grillspyd med kylling i airfryer
4.5 fra 2 stemmer
Samlet tid 30 minutter
Antal 8 spyd
Kalorier pr. portion 89

Udstyr

  • Airfryer

Ingredienser

Kød

  • 400 g kyllingebryst

Marinade

  • 2 spsk olie - Jeg bruger raps- eller solsikkeolie. Du kan også bruge olivenolie.
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber

Sådan gør du
 

Marinade

  • Alle ingredienserne røres sammen i en stor skål.

Kød

  • Kyllingebrystfileterne skæres i mundrette stykker. Pas på at du ikke skærer dem for små. Hellere lidt for store end for små, da de ellers sætter sig fast mellem rillerne på grillen og er svære at løsne.
  • Kyllinge stykkerne kommes i skålen med marinade og vendes til de er dækket med marinade.
  • De marinerede kyllingestykker fordeles på spydene.
  • Tilbered dem i ca. 15-18 minutter ved 200 ℃. Vend gerne kyllingespydene når halvdelen af tiden er gået.

Tips og noter

  • Spydene kan sagtens laves dagen i forvejen og opbevares i køleskabet.
  • I stedet for kylling kan du du bruge svinekød. Køb f.eks. en pakke nakkekoteletter og skær den i tern. Det er også super lækkert.
  • Hvis du bruger træspyd, kan de med foordel lægges i blød i lunkent vand i 30 minutter inden de anvendes.
  • Bruger du stålspyd kan de anvendes med det samme.
  • Jeg plejer at komme 50-100 gram kød på hvert spyd. Det kommer an på spydenes størrelse.
  • De spyd vi købte var 25 cm lange. Vi klippede dem til 20 cm med en kraftig saks, da de ellers var for lange til vores airfryer. (Sørg for at klippe i den flade ende af spydene.)
  • Vær opmærksom på at tilberedningstiden kan variere fra en airfryer til en anden. Du kan derfor opleve, at det tager kortere eller længere tid end angivet i opskriften.

Næringsindhold

Serving: 1personKalorier: 89kcalKulhydrater: 0.5gProtein: 11gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkeltumættet fedt: 1gTransfedt: 0.03gKolesterol: 32mgNatrium: 206mgKalium: 194mgFiber: 0.3gSukker: 0.02gVitamin A: 36IUVitamin C: 1mgCalcium: 12mgJern: 0.4mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering