Gin og tonic er en drink. Det er en vaskeægte klassiker. Det er en lækker forfriskende drink med en lækker krydret og bitter smag.

Hvis du vil lave en lækker gin og tonic, så skal du have en lækker gin. Du må ikke gå på kompromi med kvaliteten. Men lige så vigtigt er det at finde en lækker og afbalanceret tonic. Du skal ikke bare købe den billige fra dit lokale discount supermarked. Men finder du en lækker gin og en god tonic, så får du også en lækker og forfriskende drink.

Oprindelig stammer drinken fra Indien, hvor udstationerede britiske soldater, i 1700-tallet, drak tonicvand for at undgå malaria, da tonic dengang indeholdt kinin der havde en præventiv effekt mod malaria og også blev brugt til at behandle sygdommen. De blandede tonic med sukker, gin og lime for at få den bitre tonic til at glide lidt lettere ned. Dermed var gin og tonic opfundet.

Vi sidder gerne ude i haven, her om sommeren. Det er en rigtig god drink, her i varmen. Den er også et stort hit hos venner og familie. Så find nogen som du kan dele med og nyd sommeren.  Du finder flere opskrifter på drinks her. Velbekomme.

Gin og tonic
5 fra 1 stemme
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 92

Ingredienser

  • 4 cl gin
  • 15 cl tonic
  • ¼ stk lime
  • isterninger

Sådan gør du
 

  • Det hele hældes i et lowball drinkglas. Serveres med sugerør.

Tips og noter

  • Kvaliteten af din drink afhænger meget af kvaliteten af den gin og den tonic som du bruger. Der findes meget kvalitet derude, men er findes også meget som ikke smager særligt godt.
  • Hvis du kan lide vores opskrifter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lægger nye opskrifter ud hver uge.

Næringsindhold

Serving: 1drinkKalorier: 92kcalKulhydrater: 0.03gNatrium: 6mgKalium: 1mgFiber: 0.01gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 3mgJern: 0.02mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *