Grønne asparges med bacon er nemme at lave og smager rigtig lækkert. Du kan tilberede disse asparges i ovnen, på grillen eller på panden. De skal kun have 15-20 minutter. Nemmere bliver det ikke.
Det er nemt at lave mange, så man kan sagtens lave dem til gæster. De bliver helt sikkert også vilde med dem. Vores erfaring er at både børn og voksne kan lide dem.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Savner du inspiration til aftensmaden?
Ingredienser
- 16 stk grønne asparges - friske
- 8 skiver bacon
Sådan gør du
- De grønne asparges gøres klar ved at brække den nederste del af, der hvor den giver et naturligt knæk.Aspargesene deles i bundter af 2-3 stk og der vikles en skive bacon om hvert bundt.
- Aspargesbundterne lægges på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 °C varmluft i 15-20 minutter.
Tips og noter
- Du kan sagtens tilberede dem på en pande. Aspargesbundterne steges ved middel varme i ca. 10 minutter, indtil baconstykkerne er brune og sprøde og aspargesene møre.
- De egner sig også godt til grill aspargesbundterne pensles med olie og grilles til baconstykkerne er sprøde. Vend gerne aspargesbundterne jævnligt, så de ikke brænder på.
0 kommentarer