Tartarsauce er en lækker mayonnaise baseret dressing. Tartarsauce ligner remoulade. Den anvendes ofte til paneret mad. Det kan f.eks. være paneret fisk eller kylling. Den største forskel på tartarsauce og remoulade er, at remoulade er krydret med karry og tartarsauce er krydret med friske krydderurter. Du kan som sådan anvende tartarsauce alle steder hvor du ville bruge remoulade. Hvis du ikke har smagt tartarsauce, så skal du give det en chance. Du bliver ikke skuffet.

 

Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.

 

Savner du inspiration til aftensmaden?
Tartarsauce
5 fra 1 stemme
Samlet tid 15 minutter
Antal 1 portion
Kalorier pr. portion 751

Ingredienser

  • 100 g mayonnaise
  • 25 g creme fraiche
  • 1 spsk kapers
  • 1 stk cornichon
  • 1 spsk løg - gerne skalotteløg
  • 1 spsk purløg
  • 1 spsk persille - eller dild
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ tsk sukker
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Mayonnaise og creme fraiche kommes i en skål.
  • Alle ingredienser hakkes fint og kommes i skålen. Rør sammen til det er godt blandet.
  • Smag til med salt, peber og sukker.

Tips og noter

  • Tartarsauce ligner remoulade. Den anvendes ofte til paneret mad. Det kan f.eks. være paneret fisk eller kylling.

Næringsindhold

Serving: 1portionKalorier: 751kcalKulhydrater: 8gProtein: 3gFedt: 79gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 45gEnkeltumættet fedt: 17gTransfedt: 0.2gKolesterol: 42mgNatrium: 4089mgKalium: 114mgFiber: 2gSukker: 5gVitamin A: 612IUVitamin C: 8mgCalcium: 33mgJern: 1mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering