Sprøde rosenkål med parmesan er en alternativ måde at tilberede rosenkål på. De bliver lækre, sprød og fulde af smag.
Knuste rosenkål minder en smule om knuste kartofler, hvis du kender dem. De laves stort set på samme måde. Man starter med at kode dem. Så maser man dem med bunden af et glas og trykker dem flade. Dernæst hælder man lidt olie og hakket hvidløg over sammen med et drys revet parmesan og så en tur i ovnen. De bliver lækre og sprøde. Velbekomme.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Se alle vores opskrifter til aftensmad her.
Ingredienser
- 200 g rosenkål
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 25 g parmesan
- salt
- peber
Sådan gør du
- Rosenkålene klargøres. Bunden skæres af og de yderste blade fjernes.
- Rosenkålene koges i letsaltet vand i ca. 10 minuter.
- Når rosenkålene er kogt hældes vandet fra og de fordeles på en bageplade med bagepapir. Tryk dem flade med af et glas.
- Hvidløg hakkes og blandes med revet parmesan og olie.
- Blandingen fordeles / pensles på kålene. Drys med salt og peber.
- De bages i ca. 20 minutter ved 200 °C varmluft eller til de er gyldent brune.
0 kommentarer