Giv din stemme.
Pizza Kebab er ikke kun en favorit blandt fastfood-entusiaster, men også en nem og hurtig ret at nyde til en hyggelig aften med venner eller familie. Denne skønne kombination er et hit hver gang.
Det er den perfekte kombination af sprød pizzabund, lækker tomatsauce og saftigt kebabkød. Med kebabpizza får du det bedste af to verdener på én og samme tallerken.
Denne ret er både smagfuld og nem at lave. Du kan selvfølgelig købe færdiglavet kebab, men det smager helt fantastisk, hvis du selv marinerer kødet i dine yndlingskrydderier. Top din kebabpizza af med friske grøntsager, som for eksempel løg, tomater og agurk, og du har et måltid, der både er lækkert og velsmagende. Velbekomme.
Se også vores pizza med surdej her.
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - følg linket
- 1 portion tomatsauce - følg linket
- 150 g revet mozzarella
- 50 g kebab - i strimler
- 1 tsk tørret oregano
Sådan gør du
- Pizzadejen laves nogle timer i forvejen. Gerne dagen før. Forvarm ovnen til 275 ℃.Dejen rulles ud på en meldrysset bord til en flad pizza på ca 30 cm i diameter. Dejen placeres eventuelt på et stykke bagepapir.
- Tomatsaucen laves.
- Tomatsaucen fordeles på pizzaen.
- Osten fordeles oven på tomatsaucen.
- Dernæst lægges kebab på.
- Pizzaen bages midt i ovnen i ca. 10 minutter.
- Oregano fordeles på pizzaen og serveres med det samme.
Tips og noter
- Du kan selvfølgelig bruge præcis dit favoritfyld. Kun fantasien sætter grænser. Dette er blot en af vores favoritter.
- Hvis I har lidt travlt, så brug eventuelt en færdig pizzabund. Du kan også spørge din lokale pizzamand, om du kan købe en pizzadej.
- Man kan også bruge frisk mozzarella. Det er super lækkert.
0 kommentarer