Giv din stemme.
Onepot med Kylling, Blomkål, Spinat og Ris er den ultimative redning til travle hverdage, hvor tiden er knap, men ønsket om en velsmagende og nærende middag er stort.
Denne enkle og praktiske opskrift kombinerer mørt kyllingekød, fiberrige ris, sunde grøntsager som blomkål og spinat, alt sammen tilberedt i én gryde for nem rengøring og minimal indsats.
Med Onepot med Kylling, Blomkål, Spinat og Ris kan du nyde en smagfuld og velafbalanceret måltid, der tilfredsstiller både smagsløg og ernæringsbehov. Server denne lækre ret til familien, og se dem blive henrykte over den velsmagende og bekvemme løsning på middagsbordet. Prøv den i dag og oplev, hvor nemt det kan være at lave en sund og lækker aftensmad. Velbekomme.
Se flere one pot opskrifter her.
Udstyr
- 1 stor sauterpande med låg
Ingredienser
- 2 spsk olie
- 400 g hakket kylling
- 1 stk løg - pillet og skåret i tern
- 2 fed hvidløg - pillet og skåret i små tern
- 1 hoved blomkål - skyllet og delt i buketter
- 1 spsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk cayennepeber
- 1 tsk salt - groft
- peber - friskkværnet
- 4 dl ris
- 6 dl hønsebouillon
- 2 dl madlavningsfløde
- 1 stk peberfrugt - skyllet og skåret i tern. (fjern kerner)
- 100 g spinat
- 1 stilk forårsløg - (eller persille - til pynt)
Sådan gør du
- Løg og hvidløg skælles og skæres i tern. Derefter kommes det på sauterpanden og steges ved middel varme i 2-3 minutter.
- Tilsæt det hakkede kyllingekød. Steg videre til det er brunet. Det tager 4-5 minutter.
- Tilsæt krydderierne og blomkål. Steg videre i 1-2 minutter.
- Ris skylles og tilsættes sammen med bouillon og madlavningsfløde. Retten simrer under låg i 15-20 minutter, eller til risene er møre. Hvis retten koger tør, så tilsættes 1-2 dl vand.
- Spinat og peberfrugt vendes i retten og varmes med i et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Pynt med lidt snittet forårsløg eller persille inden servering.
Tips og noter
- Istedet for blomkål kan du fx bruge broccoli, gulerødder eller andre grøntsager.
- Vi bruger hakket kylling, men man kan sagtens bruge kyllingebryst skåret i tern.
0 kommentarer