Kylling med pikantflødesauce i fad, Kylling med pikantflødesauce i fad, Kylling med pikantflødesauce i fad! Navnet alene får maven til at rumle af forventning, og denne ret skuffer aldrig.
Dette er comfort food på det allerbedste. Saftige kyllingestykker møder en himmelsk pikantflødesauce i en enkelt ovnfast skål. Resultatet er en smagfuld fest for sjælen, der er nem at lave og svær at modstå.
Server denne himmelske ret med ris, en lækker salat og lidt flutes for at fuldende måltidet. Kylling med pikantflødesauce i fad er den ultimative forkælelse, der vil tilfredsstille dine smagsløg og varme dit hjerte. Velbekomme.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Se flere opskrifter på aftensmad her.
Ingredienser
- 150 g bacon
- 450 g kyllingebryst
- 1 stk løg
- 3 fed hvidløg
- 1 stk broccoli
- 2 stk rød peberfrugt
- 1 ds hakkede tomater
- 2 dl madlavningsfløde
- 200 g pikantost
- 2 tsk timian
- salt
- peber
Sådan gør du
- Bacontern steges næsten sprøde på en varm pande. Kom derefter baconternene i et ildfast fad.
- Kyllingefileterne skæres i tyndes trimler, krydres med salt og peber og brunes på panden. Derefter kommes kødet i fadet.
- Løget hakkes fint og sauteres på panden sammen med finthakket hvidløg. Det skal ikke brunes. Peberfrugter i mindre tern og broccolibuketter kommes på panden sammen med løget. Det hele steger videre i 2-3 minutter. Det hældes herefter ned i det ildfaste fad.
- De hakkede tomater, madlavningsfløde, pikantost og timian kommes nu på panden og det hele koger i 3-4 minutter. Det hældes herefter ud over kylling og grøntsager i det ildfaste fad. Vend forsigtigt det hele sammen.
- Stil fadet i en forvarmet ovn på 180 ℃ varmluft og steg det i ca. 25 minutter.
- Server med kogte ris eller pasta og en lækker salat.
Tips og noter
- Du kan sagtens bruge andre grøntsager end de forslåede. De skal blot tilberedes inden de blandes i fadet og kommes i ovnen.
0 kommentarer