Kylling i rød chilisauce er en virkelig nem og skøn ret. Det er kyllingebryst skåret i tern og bagt op med en lækker cremet sauce, der har en vidunderlig smag af tomat og chili.
Vi laver denne sauce til hverdag, hvor det hele godt må gå lidt stærkt. Det er en virkelig nem og hurtig ret at lave. Det er en ret som er elsket af både børn og voksne. Vi serverer den gerne med ris og en lækker grøn salat.
Du kan selvfølgelig sagtens komme lidt grøntsager i retten. Det kan være lækkert med gulerødder eller selleri. Du kan selvfølgelig bruge præcis de grøntsager, som du godt kan lide.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Find inspiration til aftensmaden her.
Ingredienser
- 500 g kylling - Skåret i tern
- 1 stk løg - Skåret i tern
- 2 spsk olie - smagsneutral
- 1 stk rød chili - frisk, skåret i små ringe
- 1 dl creme fraiche
- 2½ dl madlavningsfløde
- 2 dl hønsebouillon
- 1 spsk paprika
- 2 spsk tomatpure
- 1 tsk sukker
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
Sådan gør du
- En sauterpande varmes op til middelhøj varme.
- Olie, kylling, løg og chili kommes på panden. Lad det stege i 5-6 minutter.
- Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten komme op at koge.
- Skru lidt ned for varmen og lad retten koge i 5-10. minutter.
- Smag til med salt og peber.
Tips og noter
- Hvis du kan lide stærk mad, så kan du evt. komme lidt ekstra chili i.
0 kommentarer