Giv din stemme.
Kylling i karry med grøntsager er en skøn kombination af mørt kyllingekød, aromatisk karry og friske grøntsager, der tilsammen skaber en fyldig og smagfuld ret.
Med kylling i karry med grøntsager kan du nyde en autentisk smagsoplevelse, der vækker dine sanser og bringer varme til ethvert måltid. Den krydrede karrysauce omslutter kyllingen og grøntsagerne og giver en uimodståelig smag, der er svær at modstå.
Server din kylling i karry med grøntsager med basmatiris eller naanbrød for at fuldende måltidet. Denne ret er perfekt til både hverdagsmiddage og festlige lejligheder og vil helt sikkert glæde både familie og venner. Prøv den, og lad dig fortrylle af dens lækre smagskombinationer. Velbekomme.
Se den klassiske opskrift på kylling i karry her.
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 10 g smør
- 1 stk løg - skåret i tern
- 500 g kyllingebryst - skåret i tern
- 1 spsk karry
- 1 tsk paprika
- ½ stk blomkål - skyllet og delt i buketter
- 1 stk rød peberfrugt - Skåret i strimler
- ½ liter hønsebouillon
- 2 dl madlavningsfløde
- 3 spsk saucejævner
- ½ tsk sukker
- 1 tsk salt - groft
- peber - friskkværnet
- 1 stk æble - skåret i tern
- 2 stk forårsløg - skåret i ringe
Sådan gør du
- Smør og olie kommes i en sauterpande ved middel varme. Tilsæt løg og kylling og steg det i ca. 2 min.
- Tilsæt karry og paprika og steg videre i 1-2 minutter.
- Tilsæt blomkål og peberfrugt og steg i yderligere ca. 2 min.
- Tilsæt herefter bouillon, fløde, sukker, salt og peber og kog under låg ved svag varme i ca. 10 min.
- Tilsæt saucejævner lidt ad gangen. Lad det småkoge og rør til det tykner. Det tager 1-2 minutter.
- Vend æbletern i og smag til med salt og peber.
- Drys forårsløg over og server med kogte ris.
Tips og noter
- Vi har brugt blomkål og peberfrugt. Du kan sagtens bruge andre grøntsager som pastinak, gulerødder, broccoli, porrer. Find dine egne favoritter.
- I stedet for madlavningsfløde kan du fx bruge mælk, piskefløde eller kokosmælk.
0 kommentarer