Harvey Wallbanger – navnet pirrer fantasien og antyder en forførende smagsoplevelse. Denne klassiske cocktail er en harmonisk blanding af vodka, Galliano og appelsinjuice og er kendt for sin unikke og skønne smagsprofil.

Forberedelsen er enkel, men resultatet er forbløffende. Bland vodka og appelsinjuice i et glas fyldt med isterninger. Tilsæt derefter den gyldne og aromatiske Galliano, der tilføjer en dejlig vaniljesmag og en kompleks dybde til drinken.

Harvey Wallbanger er en cocktail, der både er forfriskende og smagfuld. Den er den perfekte aperitif eller en ideel følgesvend til en afslappende aften. Server den med en skive appelsin og lad din smagssans tage på en spændende rejse.

Så næste gang du vil udforske verdenen af cocktails, skal du overveje Harvey Wallbanger. Navnet alene vil vække nysgerrighed, og smagen vil forføre dine smagsløg med sin harmoniske blanding af smagsoplevelser. Velbekomme.

 

Se flere opskrifter på drinks her.
Harvey Wallbanger
5 fra 1 stemme
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 172

Ingredienser

 • 3 cl vodka
 • 2 cl Galliano - eller Licor 43
 • 10 cl appelsinjuice
 • isterninger
 • 1 skive appelsin - til pynt

Sådan gør du
 

 • Kom isterninger i et highball glas. Vodka og appelsinjuice hældes over og der røres det let rundt.
  Hæld derefter forsigtigt Galliano (eller Licor 43) på toppen, så det lægger sig øverst i glasset. Lad det evt. glide ned på bagsiden af en ske.
  Pynt med en skive appelsin.

Tips og noter

 • Du kan bruge Galliano, Licor 43 eller en anden vaniljelikør til denne drink.

Næringsindhold

Serving: 1drinkKalorier: 172kcalKulhydrater: 16gProtein: 1gFedt: 0.2gMættet fedt: 0.02gFlerumættet fedt: 0.04gEnkeltumættet fedt: 0.03gNatrium: 4mgKalium: 218mgFiber: 1gSukker: 14gVitamin A: 224IUVitamin C: 56mgCalcium: 18mgJern: 0.2mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering