Fajita krydderiblanding er en rigtig lækker mexicansk inspireret krydderiblanding. Den smager dejligt af chili og spidskommen. Denne opskrift giver en portion som passer til 500-600 gram kød.
Dette krydderimix er perfekt til kylling, men er også ganske glimrende til svinekød. Det smager meget bedre end den færdige krydderiblanding som man kan købe.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så vil det betyde meget, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Velbekomme.
Se alle vores lækre opskrifter på aftensmad her.
Ingredienser
- 1 spsk majsstivelse
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk cayennepeber
- 1 tsk salt
- 1 tsk paprika
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk sukker
- ½ tsk spidskommen
Sådan gør du
- Alle ingredienserne røres sammen. Brug evt. en morter.
Tips og noter
- Du kan selvfølgelig lave denne krydderiblanding så stærk eller så mild som du ønsker. Det gør du ved at justere på mængden af chilipulver og cayennepeber du tilsætter.
- ½ tsk chilipulver + ½ tsk cayennepeber = mild
- 1 tsk chilipulver + 1 tsk cayennepeber = medium
- 2 tsk chilipulver + 1 tsk cayennepeber = stærk
- 3 tsk chilipulver + 3 tsk cayennepeber = meget stærk
- 4 tsk chilipulver + 4 tsk cayennepeber = på eget ansvar
- Det kan give en fantastisk umami smag at knuse en bouillonterning ned i krydderiblandingen. Jeg bruger én hønsebouillonterning som jeg morter. Man kan også sagtens bruge grøntsags- eller oksebouillonterning.
0 kommentarer