Durumbrød er bløde og sprøde på samme tid. Prøv disse fantastiske fladbrød. De smager utroligt godt. Træd ind i duften af friskbagt magi med vores opskrift på lækre durumbrød. Dette brød, bagt med kærlighed, er ikke bare en opskrift, det er en rejse ind i bagekunstens fortryllende verden.
Durumbrødets luftige konsistens og gyldne skorpe er kulminationen på en enkel opskrift, der bringer autentisk bagestemning ind i dit hjem. Ved hver bid oplever du smagen af tradition og høj kvalitet. Durumbrødets alsidighed gør det til den perfekte ledsager til dine yndlingsretter eller som et lækkert mellemmåltid.
Vi bager ofte dette brød hjemme hos os. Det er lækkert og det er nemt at bage. Jeg håber, at du bliver glad for denne opskrift. Velbekomme.
Prøv at servere disse durumbrød med vores kyllingekebab.
Ingredienser
- 300 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 tsk tørgær
- 1¾ dl vand
- ½ dl olivenolie
Sådan gør du
- Alle indgredienserne æltes sammen. De skal æltes i 10 minutter. Du kan ælte i hånden eller i røremaskine.
- Dejen stilles tildækket og hæver i ca. 30 minutter.
- Dejen deles i 8 lige store stykker.
- Lad dem hæve tildækket i yderligere 10-15 minutter.
- Rul dejen ud tyndt så det passer til størrelsen på din stegepande. Brug gerne en kagerulle.
- Brødene bages ved middel varme på en tør pande. De skal have ca. 1 minut på hver side.
Tips og noter
- Jeg bruger en pande med en diameter på 28 cm.
- De bagte og afkølede fladbrød kan opbeevares i en frysepose. De kon holde sig op til 5 dage i køleskabet eller op til 3 måneder i fryseren. De opvarmes hurtigt på panden eller i mikrovnen.
0 kommentarer