Giv din stemme.
Råcreme med rom er en tidløs klassiker, der byder på en skøn balance mellem sødme og den let bitre smag af rom. Denne dessert er både elegant og overraskende nem at tilberede. Den silkebløde creme, der smelter på tungen, kombineret med den varme aroma af rom, er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Råcreme med rom er den perfekte afslutning på et festmåltid eller en hyggelig aften derhjemme. Server den sammen med friske bær eller syltet frugt. Drys knuste kiks for at tilføje lidt ekstra sprødhed. Med få ingredienser og lidt tålmodighed kan du nemt trylle denne lækre dessert frem i dit eget køkken. Velbekomme.
Se vores opskrift på abemad her.
Har du prøvet denne opskrift? Del gerne dine resultater i kommentarfeltet nedenfor.
Ingredienser
- 2 stk æggeblommer - pasteuriserede
- 2 spsk rom - mørk
- 2 spsk sukker
- 2 dl fløde
Sådan gør du
- Rør æggebommer, rom og sukker godt sammen.
- Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt sammen med æggeblommer, rom og sukker.
- Server med det samme.
Tips og noter
- For at få den bedste smag af rom, anbefales det at bruge en god kvalitet rom. Du kan også eksperimentere med forskellige typer rom for at finde din favorit.
- Istedet for rom kan du bruge sherry, likør eller cognac. Det er også lækkert
0 kommentarer