Giv din stemme.

5 fra 1 stemme

Hvem kan stå for en god chilidressing? Den perfekte blanding af sødme, syrlighed og krydderi, der kan pifte enhver snack op. Uanset om du er til sprøde grøntsager, sprøde fritter eller lune forårsruller, er chilidressing den perfekte følgesvend.

I dag deler vi en opskrift på en nem og lækker chilidressing, som du kan lave på under 5 minutter. Med blot en håndfuld ingredienser har du en dressing, der er så god, at du vil have lyst til at dyppe alt i den.

Det bedste ved chilidressing er, hvor alsidig den er. Du kan justere styrken efter din smag, tilsætte forskellige krydderier for at give den et personligt touch, eller bruge den som base til andre dressinger.

Så næste gang du har lyst til en lækker og nem dip, skal du prøve chilidressing. Du vil ikke blive skuffet Velbekomme.

 

Se flere opskrifter på dressinger her.
Chilidressing
5 fra 1 stemme
Samlet tid 10 minutter
Antal 1 portion
Kalorier pr. portion 1311

Ingredienser

  • 3 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk ketchup
  • 1 tsk chilipulver - mild
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk løgpulver
  • 1 tsk chilisauce
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til dressingen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Opbevar på køl til den skal serveres.

Tips og noter

  • Du kan med fordel lave denne dressing dagen i forvejen. Den smager bedre efter at have hvilet i køleskabet.
  • Prøv at servere chilidressing til dine grillede kyllingevinger eller din næste burger. Du kan også bruge den som dressing på din salat eller som marinade til dine rejer.

Næringsindhold

Serving: 1portionKalorier: 1311kcalKulhydrater: 20gProtein: 9gFedt: 135gMættet fedt: 43gFlerumættet fedt: 47gEnkeltumættet fedt: 31gTransfedt: 0.2gKolesterol: 224mgNatrium: 1438mgKalium: 511mgFiber: 1gSukker: 12gVitamin A: 2639IUVitamin C: 4mgCalcium: 338mgJern: 1mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering