Champagne mojito er en drink med mousserende vin, rom, lime, mynte og sukker. 

Denne skønne drink er en perlende og let udgave af den klassiske mojito. Den er perfekt som en forfriskende og anderledes velkomstdrink til sommerfesten, konfirmationen eller anden festlig lejlighed. Du kan også bruge den til at skåle i nytårsaften. På trods af navnet, så kan du sagtens bruge andet end champagne. Du kan bruge alle mousserende vine. Det kan både være champagne, cremant, prosecco, asti, verdi eller cava. Det vigtigste er at du vælger en mousserende vin som du godt kan lide.

Vi bruger gerne denne skønne drink som velkomstdrink. Det kan godt være til sommerfesten, men også gerne til nytårsfesten. Jeg håber, at I også vil give denne skønne drink en chance. Velbekomme.

 

Du finder flere opskrifter på drinks her.
Champagne mojito
5 fra 1 stemme
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 drink
Kalorier pr. portion 95

Udstyr

  • 1 champagneglas

Ingredienser

  • ½ tsk sukker - lys rørsukker
  • 1 cl lys rom
  • 1 cl limesaft
  • 5 stk mynteblade
  • 15 cl mousserende vin - kold

Sådan gør du
 

  • Kom sukker, rom, limesaft og mynteblade i glasset.
    Rør rundt med en lang ske. Knus gerne bladene lidt. Det hjælper smagen med at trænge ud. (Hvis det er til velkomstdrinks, så kan du med fordel gøre dette i forvejen og stille glassene på køl).
    Top med den kolde mousserende vin.
    Server med det samme.

Tips og noter

  • I stedet for lys rom kan du bruge mørk rom eller cachaca rom.
  • På trods af navnet, så kan du sagtens bruge andet end champagne. Du kan bruge alle mousserende vine. Det kan både være champagne, cremant, prosecco, asti, verdi eller cava. Det vigtigste er at du vælger en mousserende vin som du godt kan lide.

Næringsindhold

Serving: 1drinkKalorier: 95kcalKulhydrater: 3gProtein: 0.2gFedt: 0.01gNatrium: 10mgKalium: 139mgFiber: 0.1gSukker: 2gVitamin A: 15IUVitamin C: 3mgCalcium: 15mgJern: 1mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering