Giv din stemme.
Bearnaise mayo er den perfekte kombination af to elskede saucer. Det er en hurtig og nem måde at tilføje en kompleks og smagfuld dimension til dine måltider. Med en cremet base af mayonnaise og de karakteristiske smagsnoter fra bearnaise, er denne sauce en sikker vinder.
Uanset om du serverer den til pommes frites, bøffer eller som dip til grøntsager, vil Bearnaise mayo helt sikkert imponere dine gæster. Bearnaise mayo er også fantastisk som marinade til kylling eller fisk. Den er både lækker og overraskende, og den vil helt sikkert blive en ny favorit i din madlavning. Velbekomme.
Savner du idéer til madpakken?
Ingredienser
- 1 stk æggeblomme
- 2 tsk bearnaise essens
- ½ tsk sukker
- ¼ tsk salt - fint
- ¼ tsk peber - hvid
- 1 spsk estragon - frisk
- 1 dl olie - - brug en smagsneutral olie som rapsolie eller solsikkeolie
Sådan gør du
- Æggeblommer, bearnaise essens, sukker, salt og peber piskes sammen i en skål. Brug gerne elpisker.
- Olie tilsættes i en tynd stråle, så det piskes ind i æggene efterhånden som det tilsættes. Det er vigtigt, at du ikke tilsætter det for hurtigt, da det ellers kan begynde at skille. Det kræver lidt tålmodighed.
- Tilsæt det fint hakkede friske erstragon.
- Smag til med salt og peber.
Tips og noter
- Opskriften giver ca. 120 g mayonnaise.
- Kan holde sig op til en uge i køleskab.
- Bearnaise mayo har godt af at trække nogle timer i køleskabet inden servering, da det tager lidt tid for det friske estragon at afgive sin smag.
0 kommentarer