Pestosnegle af butterdej, er en nem og hurtig måde at fremtrylle lidt lækkert til madpakken. Det egner sig også perfekt som et lille mellemmåltid.
Herhjemme bruger vi rigtig meget grøn pesto. Det er vores søns yndlings. Butterdejssnegle kan laves med meget forskelligt fyld. Jeg kan rigtig godt lide dem med rød pesto, pikantost eller blot med parmesanost. Du kan selvfølgelig også tilsætte lidt kød, for at få lidt mere mæthed.
Vi har ofte en rulle færdig butterdej i køleskabet. Så er det nemt at bage disse pestosnegle. Det er lækkert til de uventede gæster eller bare fordi vi har lyst til lidt lækkert. Velbekomme.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Du finder flere bageopskrifter her.
Ingredienser
- 1 pakke Butterdej - (á 275 g)
- 100 g Pesto
- 50 g revet ost
Sådan gør du
- Rul butterdejen ud og smør et jævnt lag pesto på.
- Dejen rulles sammen på den korte led.
- Skær ca. 1½ cm skiver af rullen og læg dem på en bageplade.
- Tryk dem let flade og drys lidt revet ost på.
- Bag pestosneglene i ovnen ved 200 °C i ca. 10-12 min til osten er let gyldenbrun.
Tips og noter
- Vi har brugt grøn pesto, men det er også rigtigt lækkert med rød pesto.
- Vi har brugt revet mozzarella, men du kan sagtens bruge andre oste, som fx cheddar eller parmesan.
0 kommentarer