Pestosnegle er et lækkert madbrød. De er velegnede til madpakken, som snack eller som tilbehør til suppe eller salat. De er lækre, luftige og fulde af smag.

Det er den samme dej, som jeg bruger til boller, pizzasnegle, pølsehorn, og meget andet bagværk. 

Disse pestosnegle kan sagtens fryses. Du kan fryse dem både før eller efter at du har bagt dem. Hvis du fryser dem inden de er bagt, så skal de bare tø op på køkkenbordet inden du bager dem.

Vi har i denne opskrift brugt vores lækre hjemmelavede grønne pesto. Du kan dog sagtens bruge andre pestoer eller tilføre kød eller andet fyld.

Jeg håber, at du kan lide denne opskrift. Hvis du kan lide den, så ville det gøre mig glad hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Velbekomme.

 

Du finder opskriften på vores hjemmelavede pesto her.

 

Du finder flere bageopskrifter her
Pestosnegle
5 fra 1 stemme
Forberedelsestid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 20 snegle
Kalorier pr. portion 182

Ingredienser

Dej

  • 50 g gær
  • 1 dl vand
  • 3 dl mælk
  • 2 tsk sukker
  • ¾ tsk salt
  • ½ dl olie - Neutral olie f.eks. rapsolie eller solsikkeolie
  • 600 g hvedemel

Fyld

Topping

  • 100 g parmasanost - revet

Sådan gør du
 

Dej

  • Opløs gæren i lunkent vand (30 grader)
  • Tilsæt mælk, sukker, salt, olie og halvdelen af hvedemelet
  • Ælt dejen sammen og tilsæt mere mel til dejen slipper

Samling af sneglene

  • Tag dejen ud på et meldrysset bord. Rul den ud til en firkantet plade (ca. 35 x 40 cm).
  • Fordel pestoen på dejen.
  • Rul dejen fra den lange side til en roulade. Skær den ud i 20 stykker.
  • Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
  • Drys sneglene med den revne ost.
  • Bag sneglene midt i ovnen i 10-12 minutter ved 225 grader almindelig ovn.
  • Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.

Tips og noter

  • Du kan sagtens erstatte en del af melet med fuldkornsmel. Bruger du fuldkornshvedemel, så kan du erstatte op til halvdelen melet. Hvis mere en halvdelen af melet er fuldkorn, så vil sneglene ikke hæve ordentligt. Personligt erstatter jeg højest 1/4 af melet med fuldkornsmel.
  • Hvis du bruger fuldkornsmel, så skal du tilsætte en anelse ekstra vand, da fuldkornsmel suger mere vand.
  • Du kan sagtens tilsætte løg, peberfrugt i tern, ananas, eller andet fyld som du synes kunne være lækkert.
  • Pestosneglene kan godt fryses. Både før eller efter du har bagt dem. Hvis du fryser dem inden de er bagt, så skal de bare tø op på køkkenbordet inden du bager dem.

Næringsindhold

Serving: 1sneglKalorier: 182kcalKulhydrater: 25gProtein: 6gFedt: 6gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkeltumættet fedt: 1gTransfedt: 0.03gKolesterol: 6mgNatrium: 231mgKalium: 76mgFiber: 1gSukker: 1gVitamin A: 159IUVitamin C: 0.03mgCalcium: 75mgJern: 2mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering