Pestosnegle er et lækkert madbrød. De er velegnede til madpakken, som snack eller som tilbehør til suppe eller salat. De er lækre, luftige og fulde af smag.
Det er den samme dej, som jeg bruger til boller, pizzasnegle, pølsehorn, og meget andet bagværk.
Disse pestosnegle kan sagtens fryses. Du kan fryse dem både før eller efter at du har bagt dem. Hvis du fryser dem inden de er bagt, så skal de bare tø op på køkkenbordet inden du bager dem.
Vi har i denne opskrift brugt vores lækre hjemmelavede grønne pesto. Du kan dog sagtens bruge andre pestoer eller tilføre kød eller andet fyld.
Jeg håber, at du kan lide denne opskrift. Hvis du kan lide den, så ville det gøre mig glad hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Velbekomme.
Du finder opskriften på vores hjemmelavede pesto her.
Du finder flere bageopskrifter her
Ingredienser
Dej
- 50 g gær
- 1 dl vand
- 3 dl mælk
- 2 tsk sukker
- ¾ tsk salt
- ½ dl olie - Neutral olie f.eks. rapsolie eller solsikkeolie
- 600 g hvedemel
Fyld
- 100 g pesto
Topping
- 100 g parmasanost - revet
Sådan gør du
Dej
- Opløs gæren i lunkent vand (30 grader)
- Tilsæt mælk, sukker, salt, olie og halvdelen af hvedemelet
- Ælt dejen sammen og tilsæt mere mel til dejen slipper
Samling af sneglene
- Tag dejen ud på et meldrysset bord. Rul den ud til en firkantet plade (ca. 35 x 40 cm).
- Fordel pestoen på dejen.
- Rul dejen fra den lange side til en roulade. Skær den ud i 20 stykker.
- Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
- Drys sneglene med den revne ost.
- Bag sneglene midt i ovnen i 10-12 minutter ved 225 grader almindelig ovn.
- Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.
Tips og noter
- Du kan sagtens erstatte en del af melet med fuldkornsmel. Bruger du fuldkornshvedemel, så kan du erstatte op til halvdelen melet. Hvis mere en halvdelen af melet er fuldkorn, så vil sneglene ikke hæve ordentligt. Personligt erstatter jeg højest 1/4 af melet med fuldkornsmel.
- Hvis du bruger fuldkornsmel, så skal du tilsætte en anelse ekstra vand, da fuldkornsmel suger mere vand.
- Du kan sagtens tilsætte løg, peberfrugt i tern, ananas, eller andet fyld som du synes kunne være lækkert.
- Pestosneglene kan godt fryses. Både før eller efter du har bagt dem. Hvis du fryser dem inden de er bagt, så skal de bare tø op på køkkenbordet inden du bager dem.
0 kommentarer