Kyllingebryst i lækker sød sauce er en virkelig saftig og smagfuld måde at tilberede et stykke kyllingebryst på. Dette er helt klart en af vores favoritter.
Der er mange måder at tilberede et stykke kyllingebryst. Denne opskrift giver et lækkert, saftigt, mørt og smagfuldt stykke kød – hver gang. Du bliver helt sikkert ikke skuffet. Vi serverer med en lækker salat og med lidt kartofler eller ris. Velbekomme.
Hvis du kan lide vores opskrifter, så ville det hjælpe os meget, at du følger os på de sociale medier. Du finder os på facebook, instagram, youtube eller pinterest.
Du finder flere opskrifter med kylling her.
Ingredienser
- 600 g kyllingebryst
- 1 dl hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 3 spsk olie
- 20 g smør
- 4 fed hvidløg
- 1½ spsk æblecidereddike
- 1 spsk soyasauce
- 4 spsk honning - eller sirup
- 3 spsk purløg
Sådan gør du
- Kyllingefileterne ridses. Først den ene vej, derefter den anden vej. Det må godt være ret dybt, men ikke hele vejen igennem.
- Vend derefter kyllingebrystfileterne i mel.
- Varm en pande op til middel varme. Smelt smøret på panden sammen med olie og kom kyllingen på panden. Steg kyllingen 2-3 minutter på hver side.
- Hvidløget pilles og skæres i tynde skiver og kommes på panden. Steg videre i 1 minut.
- Tilsæt eddike, soyasauce, sirup, salt og peber. Steg videre i 5-6 minutter til saucen tykner lidt.
- Pynt med purløg til sidst.
0 kommentarer