Giv din stemme.
Grillspyd med hakket oksekød i airfryer er perfekte til en let og velsmagende middag eller som en lækker snack til en hyggelig aften.
For at lave disse lækre grillspyd begynder du med at røre en fars og derefter forme farsen omkring træspyd. Spydene kommes i airfryeren, hvor de bliver dejligt sprøde og saftige. Nemmere bliver det ikke.
Grillspyd med hakket oksekød i airfryer er hurtige og nemme at lave, og de er perfekte til både hverdagsmad og til at imponere gæsterne ved en festlig lejlighed. Server dem med en frisk salat og en lækker dip for en fuldendt smagsoplevelse. Disse grillspyd vil helt sikkert blive en favorit på din middagstallerken. Velbekomme.
Se flere opskrifter til airfryer her.
Udstyr
- Air fryer
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 tsk løgpulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 2 tsk spidskommen
- 2 tsk salt - friskkværnet
- 1 tsk peber - friskkværnet
- 1 spsk olivenolie
- 3 spsk vand
- 2 spsk hvedemel
Sådan gør du
- Alle ingrediensernes røres sammen til en fars i en skål. Hvis du har en røremaskine kan du med fordel bruge denne. Lad den køre ved lav hastighed i 10 minutter. Hvis du ikke har en røremasine samler du farsen i en skål. Du behøver kun røre til farsen er ensartet.
- Lad farsen trække i 30 minutter i køleskabet.
- Del farsen i 8 lige store dele og rul dem ud til pølser. Stik et grilspyd igennem hver pølse.
- Tilbered dem i ca. 15-18 minutter ved 200 ℃. Vend gerne sprydene når halvdelen af tiden er gået.
Tips og noter
- Hvis du gerne vil lave større spyd, så kan du nøjes med at dele farsen i 4-6 stykker.
- Prøv at erstatte hakket oksekød med hakket lam, det er virkelig lækkert.
- Vær opmærksom på at tilberedningstiden kan variere fra en airfryer til en anden. Du kan derfor opleve, at det tager kortere eller længere tid end angivet i opskriften.
0 kommentarer