Giv din stemme.
Pandebrød er den perfekte måde at forkæle dine nærmeste med friskbagt brød. Denne bageopskrift giver nogle lækre fladbrød. De er perfekte til at rulle omkring forskellige slags fyld. Du får velsmagende brød direkte på panden, og resultatet er intet mindre end fantastisk.
Med Pandebrød kan du nyde den skønne duft af friskbagt brød i dit eget køkken på kort tid. Disse pandebrød er gode med kebab, falafler eller kylling, samt grøntsager og hummus.
Når du serverer dine hjemmebagte Pandebrød, vil dine gæster blive henrykte over den rustikke charme og den uovertrufne smag. Prøv denne opskrift, og lad dig fortrylle af magien ved hjemmebagt brød, direkte fra panden. Velbekomme.
Find flere bageopskrifter her.
Ingredienser
- 2 dl vand
- ½ dl olie
- 1 tsk salt
- 6 dl hvedemel
Sådan gør du
- Vand, olie og salt blandes i en skål.
- Melet tilsættes lidt ad gangen og dejen æltes godt igennem.
- Del dejen deles i lige store dele og formes til runde boller.
- Hver bolle rulles ud med en kagerulle på et mel drysset bord. Pandebrødene rulles så tyndt ud som muligt.
- Bag dem på en forvarmet pande ved middel-høj varme. De skal bages til de er gyldne og gennembagte. Det tager 1-2 minutter på hver side.
Tips og noter
- Disse pandebrød er gode med kebab, falafler eller kylling, samt grøntsager og hummus.
0 kommentarer