Grillspyd med hakket oksekød er blevet en af vores favoritter, når vi skal grille om sommeren. Det er nemt at lave og det smager super lækkert. Alle kan lide det. Du kan nemt røre farsen i forvejen, hvis du får gæster. Jeg plejer at røre farsen dagen før. Du kan endda lave spydene og opbevare dem på køl. De skal heller ikke have særligt lang tid på grillen. Det er perfekt til en travl hverdag.
Du kan servere dine grillspyd med hakket oksekød sammen med en lækker salat og nogle nye kartofler. Eller måske i et pitabrød. Du kan også servere dem med ris eller pomfritter. Der er mange muligheder. Uanset hvad du serverer sammen med, så er jeg sikker på, at I får et lækkert måltid. Velbekomme.
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 tsk løgpulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 2 tsk spidskommen
- 2 tsk salt - friskkværnet
- 1 tsk peber - friskkværnet
- 1 spsk olivenolie
- 3 spsk vand
- 2 spsk hvedemel
Sådan gør du
- Alle ingrediensernes røres sammen til en fars i en skål. Hvis du har en røremaskine kan du med fordel bruge denne. Lad den køre ved lav hastighed i 10 minutter. Hvis du ikke har en røremasine samler du farsen i en skål. Du behøver kun røre til farsen er ensartet.
- Lad farsen trække i 30 minutter i køleskabet.
- Del farsen i 8 lige store dele og rul dem ud til pølser. Stik et grilspyd igennem hver pølse.
- Spydene grilles ved middel / høj varme i 8-10 minutter. De vendes flere gange undervejs.
Tips og noter
- Hvis du gerne vil lave større spyd, så kan du nøjes med at dele farsen i 4-6 stykker.
- Prøv at erstatte hakket oksekød med hakket lam, det er virkelig lækkert.
- Hvis du kan lide vores opskrifter, så tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev.
0 kommentarer