Frisk pasta med kylling og grøntsager er en hurtigt og lækker hverdagsret.

Du kan variere retten på mange forskellige måder. Du kan skifte kyllingen ud med en anden slags kød. Du kan bruge de grøntsager som du bedste kan lide. Herhjemme elsker vi kylling. Vores søn tit har venner som spiser med til aftensmad og kylling er altid et hit blandt ham og hans venner. 

Når det kommer til grøntsager, elsker vi at bruge rød peberfrugt, det tilføjer en sødme. Rødløget tilføjer en skarphed og sukkerærterne er meget sprøde og har en meget lækker konsistens.

Frisk pasta med kylling og grøntsager er super lækkert, børnevenligt, samtidig er det både hurtigt og nemt at lave. Ikke mindst er det en meget budgetvenlig ret. Laver du mad på budget, så kan du bruge lidt mindre kød og lidt flere grøntsager og lidt mere pasta. Det er en rigtig god ret, som er en af vores hverdagsfavoritter. Jeg håber også at I vil kunne lide den. 

Se flere af vores hverdagsfavoritter her. Velbekomme.

Frisk pasta med kylling og grøntsager
4 fra 1 stemme
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 portioner
Kalorier pr. portion 620

Ingredienser

  • 500 g pasta - Frisk pasta
  • 500 g kyllingebryst
  • 1 stk peberfrugt
  • 1 stk rødløg
  • 100 g sukkerærter
  • 5 dl bouillon
  • 1 spsk persille
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk timian

Sådan gør du
 

  • Kog den friske pasta, følg anvisningen på pakken.
  • Skær kyllingen i mundrette stykker og steg dem på panden.
  • Rens peberfrugten og skær den i tynge strimler.
  • Halve rødløget og skær det i tynge strimler.
  • Vask sukkerærterne.
  • Når kyllingen er gennemstegt, tilsæt peberfrugt, rødløg og sukkerærter og steg dem let på panden.
  • Tilsæt hønsebouillon.
  • Tilsæt den kogte pasta.
  • Hvis du synes det er lidt tørt, kan du med fordel tilsætte lidt af det vand som pastaen har kogt i.
  • Anret på en tallerken og drys lidt hakket persille over.

Tips og noter

  • Herhjemme elsker vi frisk pasta, men du kan sagtens bruge tørret pasta.
  • I stedet for kyllingebryst, kan du sagtens bruge andre typer kød. Oksekød eller svinekød i tynde strimler er også super lækkert. Eller du kan bruge kødet fra en hel kylling, som bare rives i små mundrette stykker.
  • Du kan bruge de grønsager som du har lyst til, det kunne f.eks. være broccoli, champignoner, gulerødder, haricot verts, porrer eller fint snittet kål.
  • Vi har brugt kyllingebouillon, men kan sagtens bruge grønsagsbouillon i stedet. Til denne opskrift bruger vi en bouillonterning opløst i kogende vand.

Næringsindhold

Serving: 1portionKalorier: 620kcalKulhydrater: 96gProtein: 44gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkeltumættet fedt: 1gTransfedt: 0.02gKolesterol: 80mgNatrium: 155mgKalium: 800mgFiber: 5gSukker: 4gVitamin A: 386IUVitamin C: 19mgCalcium: 48mgJern: 3mg
Udskriv opskrift

0 kommentarer

4 from 1 vote (1 rating without comment)

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering