Giv din stemme.
Beef Nachos er den perfekte blanding af sprøde tortillachips, saftigt oksekød og smeltet ost. Denne lækre ret er ikke kun nem at lave, men også et hit hos både børn og voksne.
Start med at tilberede et krydret oksekød, som giver nachosene masser af smag. Top med revet ost. Sæt fadet i ovnen, indtil osten er boblende og gyldenbrun. Top med friske grøntsager. Det er super nemt. Server med salsa og guacamole.
Beef Nachos er så alsidige, at du kan tilpasse dem efter din smag. Prøv at tilføje sorte bønner, guacamole eller en dollop af sour cream for ekstra smag og konsistens. Uanset hvordan du vælger at servere dine Beef Nachos, er de garanteret at blive et hit. Velbekomme.
Se flere opskrifter fra Mexico her.
Ingredienser
- 1 stk løg
- 500 g hakket oksekød
- 3 spsk tacokrydderi
- 1 dl vand
- 400 g tortillachips
- 150 g cheddar - revet
- 150 g mozzarella - revet
- 3 stk tomater
- ½ stk agurk
- ½ stk peberfrugt
- 1 stk chili - frisk
Sådan gør du
- Løget pilles og skæres i tern.
- Løget steges i olie på en pande ved middelhøj varme. Det tager 2-3 minutter.
- Det hakkede oksekød tilsættes og brunes. Det tager yderligere 5-6 minutter.
- Tilsæt tacokrydderi og steg i yderlige et minut.
- Vand tilsættes til panden. Lad det simre ved middel varme til det meste af væsken er fordampet. Når kødet er færdigt tages det af varmen.
- Tortillachips fordeles i et ildfast fad. Kødet fordels kødet over og cheddar og mozzarella drysses over.
- Fadet stilles i en forvarmet ovn i ca. 10 – 15 minutter ved 180℃ eller til osten er smeltet. Når osten er helt smeltet tages fadet ud af ovnen.
- Kom hakkede tomater, hakket agurk, peberfrugt i tern og snittet chili på som topping.
- Server med guacamole og frisk salsa.
Tips og noter
- Drys eventuelt med frisk koriander inden servering.
- Server Beef Nachos som en hovedret eller som en lækker snack til en filmaften.
0 kommentarer